«Θα είμαι δίπλα της»: Η Ιωάννα Παλιοσπύpοu στο πλευpό της 49χρονης που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό

August 12, 2022

«Θα είμαι δίπλα της»: Η Ιωάννα Παλιοσπύpοu στο πλευρό της 49χρονης που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό


Διαφ.



Για την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχτηκε 49χρονη από τον 50χρονο πρώην σύζυγό της, μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην οποία το τραγικό περιστατικό ξύπνησε μνήμες από το παρελθόν.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha για το περιστατικό που σημειώθηκε στη Μεσσήνη, με την ίδια να ρωτά αρχικά για την κατάσταση της υγείας της 49χρονης, για την οποία οι πληροφορίες αναφέρουν πως κινδυνεύει να χάσει το δεξί της μάτι.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τι δήλωσε για την επίθεση με καυστικό υγρό

Για το πώς σχολιάζει το περιστατικό, η ίδια ανέφερε: «Είμαι σοκαρισμένη, ενημερώθηκα χθες, κάθε φορά που ακούω κάποιο παρόμοιο περιστατικό, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνθρωπος μπορεί να προβεί σε μία τέτοια πράξη».

Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Το σίγουρο είναι ότι κάτι πρέπει να μας προβληματίσει, νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς, πολλές γυναίκες, μιλάω με πολλές κοπέλες που λένε το ίδιο πράγμα, ότι δεν νιώθουν ασφαλείς. Άρα πιστεύω ότι κάτι πρέπει να αλλάξει δραστικά στην πρόληψη καταρχάς και μετά στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών» συμπλήρωσε.

«Ελπίζω η γυναίκα αυτή να τα καταφέρει, πιστεύω σε εκείνη, έχω μάθει ότι είναι δυνατή και εννοείται σε ό,τι χρειαστεί εγώ είμαι δίπλα της» δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία για άλλη μία φορά με δύναμη ψυχής στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για την κοινωνία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: