«Άκοuσα ουpλιαχτό, ήταν πολύ το αίμα»: 8χpονος δέχθηκε επίθεση από καρχαρίες – Τον έσωσε η 12χρονη αδερφή του

August 13, 2022

«Άκοuσα ουpλιαχτό, ήταν πολύ το αίμα»: 8χρονος δέχθηκε επίθεση από καρχαρίες – Τον έσωσε η 12χρονη αδερφή του


Διαφ.



Από θαύμα γλύτωσε ένας 8χρονος χάρη στην 12χρονη αδερφή του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρεις καρχαρίες στις καλοκαιρινές του διακοπές.

Συγκεκριμένα ο Φίνλεϊ Ντάουνερ βρισκόταν στις Μπαχάμες την περασμένη εβδομάδα με την οικογένειά του και είχαν πάει εκδρομή στο λιμάνι Compass Cay, όταν του επιτέθηκαν οι καρχαρίες. Χάρη στην σωτήρια επέμβαση της 12χρονης αδερφής του, το 8χρονο αγόρι γλύτωσε από τα σαγόνια των τριών καρχαριών, που του επιτέθηκαν και τον δάγκωσαν στα πόδια.

Καρχαρίες: Τα σοκαριστικά λόγια από τον πατέρα του 8χρονου

Όλα ξεκίνησαν όταν τα παιδιά είδαν σε κοντινή λίμνη μια ομάδα τουριστών να κολυμπούν δίπλα σε ένα κοπάδι ενός συγκεκριμένου είδους καρχαριών, που φέρονται να μην είναι επιθετικοί, και αποτελούν ατραξιόν στην περιοχή.

«Ξαφνικά άκουσα ένα ουρλιαχτό και είδα δεκάδες να περικυκλώνουν τον Φίινλεϊ. Ήταν τόσο πολύ το αίμα. Κομμάτια σάρκες κρέμονταν από το πόδι του. Ο γιος μου θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί, ήταν σαν σκηνή βγαλμένη απ’ τα “Σαγόνια του Καρχαρία”», δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα The Sun ο πατέρας του 8χρονου. Η 12χρονη τράβηξε τον αδερφό της έξω από τη θάλασσα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε τρίωρη επέμβαση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: