«Ήθελα μόνο να το τpομάξω να φύγει», λέει η ηλικιωμένη ποu πέταξε μπαστούνι σε σκύλο

August 13, 2022

«Ήθελα μόνο να το τpομάξω να φύγει», λέει η ηλικιωμένη ποu πέταξε μπαστούνι σε σκύλο


Διαφ.



Σάλος προκλήθηκε μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε, όπου καταγράφηκε μία ηλικιωμένη στον Λαγκαδά να πετάει το μπαστούνι της σε ένα σκύλο που κοιμόταν στη γειτονιά της.

Μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε για την 75χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία, μίλησε στον Alpha και εμφανίστηκε μετανιωμένη για την πράξη της, τονίζοντας πως δεν έχει πρόθεση να βλάψει το ζώο. «Το είδα που ήταν ξαπλωμένο, νόμιζα πως ήταν ξύπνιο και δεν έφευγε. Δεν ήθελα να το χτυπήσω, τι μου έκανε το ζώο για να το χτυπήσω; Ήθελα μόνο να το τρομάξω για να φύγει και να μπορώ να περπατήσω».

Τι δήλωσε η 75χρονη για το περιστατικό

«Ο φόβος με έκανε να ρίξω το μπαστούνι στο σκυλί, για να μπορέσω να περπατήσω χωρίς να με δαγκώσει» δήλωσε αποκαλύπτοντας πως στο παρελθόν έχει πέσει θύμα επίθεσης σκύλου. «Δεν κατάλαβα πως κοιμόταν, δεν βλέπω καλά και δεν ακούω. Έχω προβλήματα υγείας, έχω αστάθεια, δεν μπορώ να περπατήσω καλά. Γυρίζω το κεφάλι μου, χάνω των βηματισμό μου και πέφτω. Μόνο το πεζοδρόμιο έχω για να με βοηθάει» πρόσθεσε.  «Φοβήθηκα, ήταν μεγάλο το σκυλί και πέταξα το μπαστούνι μου».

Σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ευζωίας ζώων συντροφιάς, ενώ ισχυρίζεται πως το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ένα λάθος. «Είχα παλιά ζώο, τώρα δεν μπορώ να τα φροντίσω. Εδώ δεν μπορώ να βάλω νερό για εμένα, πώς θα το κάνω για ένα ζώο. Ποτέ δεν έχω ξαναπετάξει μπαστούνι σε σκύλο. Εδώ ο χώρος γέμιζε σκυλιά για 9 μήνες και δεν τα πείραζα ποτέ».

Ο σκύλος δεν τραυματίστηκε και όπως λέει η ίδια, εξακολουθεί να συχνάζει στην ίδια γειτονιά.

ηλικιωμένη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: