Έκανε πλαστικές, έβαλε μακpύ μαλλί, είναι «άλλη»: Αγνώpιστη η Μελίνα Ασλανίδοu, στην τελεuταία της συναυλία

August 14, 2022

Έκανε πλαστικές, έβαλε μακpύ μαλλί, είναι «άλλη»: Αγνώριστη η Μελίνα Ασλανίδοu, στην τελευταία της συναυλία


Διαφ.



Η Μελίνα Ασλανίδου, με τη μελωδική και χαρακτηριστική φωνή, κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή, συγκινεί και καθηλώνει, ενώ εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της.

Αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύει σε όλη τη χώρα και δίνει συναυλίες, με απόλυτο σεβασμό και τεράστια αγάπη στο λαϊκό τραγούδι, έχοντας δίπλα της μια ομάδα από εξαίρετους μουσικούς.

Η νέα εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου

Στην πρόσφατη εμφάνισή της στη Σύμη, εμφανίστηκε με εντελώς νέα εμφάνιση, καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά, έχει μαυρίσει, έχει κόψει τα μαλλιά της αφέλειες και, όπως φαίνεται, έχει πειράξει τη μύτη και τα χείλη της.

Η Μελίνα Ασλανίδου προσέχει την εμφάνισή της

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Μελίνα Ασλανίδου έχει δηλώσει για την εμφάνιση της «φροντίζω πάρα πολύ τον εαυτό μου καθημερινά. Ό,τι αφήνεις σε αφήνει. Όταν δεν έχω δουλειά, δεν βάφομαι. Πάντα περιποιούμαι το πρόσωπό μου με βότανα. Έχω την καλύτερη αισθητικό που υπάρχει στην Ελλάδα, την Μπέλλα Θεανώ. Κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει δικά της φυτικά προϊόντα. Βάζω πάντα τις κρέμες μου και το πρωί και το βράδυ. Επίσης στο παρελθόν έχω δοκιμάσει και bottox, αν και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε. Δεν το κάνω κάθε εξάμηνο, δεν χρειάζεται πλέον».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: