Aπό τα '90s στο… σήμεpα: Οι αλλαγές στο σώμα της Ελένης Μενεγάκη, με τα χpόνια και οι αρετοuσάριστες φώτο με μαγιό

August 15, 2022

Aπό τα '90s στο… σήμεpα: Οι αλλαγές στο σώμα της Ελένης Μενεγάκη, με τα χρόνια και οι αρετοuσάριστες φώτο με μαγιό





Η Ελένη Μενεγάκη απόλαυσε ακόμη ένα καλοκαίρι τις διακοπές της στην Άνδρο, αλλά και σε άλλα ελληνικά νησιά, με το οικογενειακό σκάφος, φορώντας μόνο το μαγιό της.

Ειδικότερα, όπως κάθε καλοκαίρι, η παρουσιάστρια έκανε όλα όσα τη χαλαρώνουν και την ηρεμούν και φυσικά απόλαυσε την παρέα των δικών της ανθρώπων που αποτελούν πάντα την απόλυτη προτεραιότητά της.

Άλλωστε, για την Ελένη Μενεγάκη, το ιδανικό καλοκαίρι είναι πάντα αυτό που περνάει μαζί με τα τέσσερα παιδιά της και τον άνδρα της ζωής της, τον Μάκη Παντζόπουλο.

Τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να φανταστεί τα καλοκαίρια της μακριά από την Άνδρο, το νησί που την έφερε κοντά με τον άνδρα της και αποφάσισαν από κοινού να είναι το καταφύγιό τους.

Οι ιδανικές διακοπές της Ελένης Μενεγάκη

Φυσικά, και αυτό το καλοκαίρι, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης έχει αφοσιωθεί στα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, όμως φροντίζει και τον εαυτό της πολύ, αφιερώνοντας χρόνο για την ξεκούρασή της, ενώ προσέχει πολύ και τη διατροφή της.

Αυτός είναι και ο λόγος που αν συγκρίνει κανείς τις φωτογραφίες της με μαγιό, από προηγούμενα χρόνια μέχρι σήμερα, θα διαπιστώσει ότι δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στην εμφάνισή της.

Διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί, σε πολύ καλή φόρμα και γνωρίζοντας πως το μυστικό για να μην παίρνει κιλά, είναι να χάνει τα τυχόν δύο ή τρία παραπανίσια κιλά που μπορεί να προκύψουν από συνεχόμενες μέρες ατασθαλειών.

Η Ελένη Μενεγάκη με μαγιό στο πέρασμα των χρόνων

Ελένη Μενεγάκη μαγιό

Ελένη Μενεγάκη μαγιό

Ελένη Μενεγάκη μαγιό

Ελένη Μενεγάκη μαγιό

Ελένη Μενεγάκη μαγιό


Πηγή

Διαβάστε επίσης: