Το ζήτησε λίγο πpιν κλείσει τα μάτια τοu: Η κpυφή επιθυμία του Τόλη και η αντίδpαση της Μαρίας και της Άντζελας

August 15, 2022

Το ζήτησε λίγο πpιν κλείσει τα μάτια τοu: Η κpυφή επιθυμία του Τόλη και η αντίδραση της Μαρίας και της Άντζελας


Το ζήτησε λίγο πpιν κλείσει τα μάτια τοu: Η κpυφή επιθυμία του Τόλη και η αντίδραση της Μαρίας και της Άντζελας

Την κρυφή επιθυμία του Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος “έφυγε” το καλοκαίρι του 2021, έχει βάλει σκοπό να πραγματοποιήσει η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου.

Ποια ήταν η κρυφή επιθυμία του Τόλη ΒοσκόπουλουΕιδικότερα, επιθυμία του αείμνηστου τραγουδιστή, την οποία εξομολογήθηκε στη Μαρία Βοσκοπούλου – όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «On time» – είναι να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του, που θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική.


Διαφ.
Ποια ήταν η κpuφή επιθυμία του Τόλη ΒοσκόπουλουΕιδικότερα, επιθυμία του αείμνηστου τραγουδιστή, την οποία εξομολογήθηκε στη Μαρία Βοσκοπούλου – όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «On time» – είναι να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα ...Την κρυφή επιθυμία του Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος “έφυγε” το καλοκαίρι του 2021, έχει βάλει σκοπό να πραγματοποιήσει η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου.

Ποια ήταν η κρυφή επιθυμία του Τόλη Βοσκόπουλου

Ειδικότερα, επιθυμία του αείμνηστου τραγουδιστή, την οποία εξομολογήθηκε στη Μαρία Βοσκοπούλου – όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «On time» – είναι να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του, που θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική.

Μάλιστα, αυτή την επιθυμία, η Μαρία Βοσκοπούλου θα κάνει ό,τι μπορεί για να την πραγματοποιήσει, αφού τη θεωρεί κάτι σαν διαθήκη.


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: