Μακαpονάδα τοu '1: Ο Σάκης Ροuβάς μαγειpεύει την πιο εύκολη συνταγή και το βίντεο έγινε αμέσως viral

August 15, 2022

Μακαpονάδα τοu '1: Ο Σάκης Ρουβάς μαγειρεύει την πιο εύκολη συνταγή και το βίντεο έγινε αμέσως viral


Διαφ.



Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να έχει μία πετυχημένη καριέρα στο τραγούδι, αλλά του αρέσει πολύ να μπαίνει στην κουζίνα και να δημιουργεί ωραία πιάτα για τον ίδιο και την οικογένειά που έχει δημιουργήσει με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η αγάπη του Σάκη Ρουβά για τη μαγειρική

Μάλιστα, ο τραγουδιστής, που κατοικεί στη Νέα Μάκρη, έχει δημιουργήσει το δικό του μποστάνι και κοτέτσι, προκειμένου να έχει τη δική του σοδειά σε λαχανικά, αυγά και γάλα.

Ο Σάκης Ρουβάς μαγειρεύει μακαρονάδα

Χθες, Κυριακή, ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα που παράγει, μαγειρεύοντας μία άκρως καλοκαιρινή συνταγή.

Έτσι, έκοψε ντομάτες και φρέσκο βασιλικό και έφτιαξε μια μακαρονάδα που δημοσίευσε στο TikTok και όπως ήταν φυσικό, μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε viral.

Όπως υπογράμμισε «μακαρόνια με κιμά δεν είναι, έφτιαξα όμως μια γρήγορη και εύκολη μακαρονάδα γιατί… πείνασα» και έδειξε όλη την διαδικασία, καθώς στην σάλτσα χρησιμοποίησε, επίσης, σκόρδο και φρέσκο κρεμμυδάκι.

@sakisrouvas Μακαρόνια με κιμά δεν είναι, έφτιαξα όμως μια γρήγορη και εύκολη μακαρονάδα γιατί… πείνασα! #fyp #tiktokgr #sakisrouvas #foodtok #cooking #spaghetti ♬ original sound – Sakis Rouvas


Πηγή

Διαβάστε επίσης: