Δεν τον έχει δει καvείς: Ο άγvωστος σύντpοφος της Εβελίνας Παπούλια, εδώ κι 7 χpόνια, η γνωριμία και η «κpuφή» σχέση

August 15, 2022

Δεν τον έχει δει καvείς: Ο άγvωστος σύντpοφος της Εβελίνας Παπούλια, εδώ κι 7 χρόνια, η γνωριμία και η «κpuφή» σχέση


Δεν τον έχει δει καvείς: Ο άγvωστος σύντpοφος της Εβελίνας Παπούλια, εδώ κι 7 χρόνια, η γνωριμία και η «κpuφή» σχέση

Η Εβελίνα Παπούλια είναι ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή, καθώς, εδώ και επτά χρόνια, είναι με έναν άνθρωπο που δεν ασχολείται με τον καλλιτεχνικό χώρο, τον Σταύρο και κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα λόγια της Εβελίνας Παπούλια για τον άνδρα που έχει σχέσηΌπως έχει υπογραμμίσει η Εβελίνα Παπούλια για εκείνον, τις ελάχιστες φορές που έχει μιλήσει δημόσια γι’ αυτόν, «είμαι καλά, νιώθω ότι έχω αλλάξει στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα. Επειδή αυτή τη στιγμή είμαι σε σχέση, είμαι πολύ ερωτευμένη και τον λατρεύω, δεν το έχω στο μυαλό μου να ξαναπαντρευτώ. Βιώνω ένα πράγμα που αυτή τη στιγμή με αφορά, έτσι όπως είναι. Είμαστε μαζί από μωρά. Η μαμά του με τη μαμά μου ήταν κολλητές φίλες κι εμείς έχουμε μεγαλώσει μαζί. Η αδελφή του είναι κολλητή μου. Δεν κάναμε παρέα, είχαμε μια πολύ ωραία σχέση γιατί μεγαλώσαμε μαζί, αλλά δεν κάναμε παρέα γιατί ήταν πιο μεγάλος από μένα. Υπήρχε ένας θαυμασμός και από τις δύο πλευρές… Έσκασε τελείως περίεργα. Δεν θα γινόταν νωρίτερα, γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι με τον Σταύρο πιο μικρή. Είναι πιο κλασικός άντρας. Εγώ είμαι πολύ φευγάτη. Πολύ εγωιστές και οι δύο, δεν θα μπορούσαμε να δέσουμε. Τώρα είναι αλλιώς».

Η Εβελίνα Παπούλια βρήκε τον ήρωά τηςΌσον αφορά όλα αυτά που της χαρίζει η σχέση της, η Εβελίνα Παπούλια έχει επισημάνει «αυτή η σχέση μου αρέσει, γιατί δεν υπάρχει η δέσμευση, αν θέλω να βγω το βράδυ δεν θα υπάρχει γιατί. Είναι έξι χρόνια και κάτι μήνες αυτή η σχέση. Για μένα δεν έχει κανένα ελάττωμα. Είναι πολύ ιδιαίτερος. Είναι my super hero. Δεν ξέρω κατά πόσο με έχει “δαμάσει” αλλά νιώθω μεγάλη ασφάλεια πλάι του και μεγάλη εμπιστοσύνη που δεν το είχα ποτέ. Είναι ένας αυτόφωτος άνθρωπος, τα έχει καταφέρει μόνος του στη ζωή του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι προηγούμενες σχέσεις μου δεν ήταν έτσι».


Διαφ.
Η Εβελίνα Παπούλια είναι ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή, καθώς, εδώ και επτά χρόνια, είναι με έναν άνθρωπο που δεν ασχολείται με τον καλλιτεχνικό χώρο, τον Σταύρο και κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα λόγια της Εβελίνας Παπούλια για τον άνδρα που έχει σχέση

Όπως έχει υπογραμμίσει η Εβελίνα Παπούλια για εκείνον, τις ελάχιστες φορές που έχει μιλήσει δημόσια γι’ αυτόν, «είμαι καλά, νιώθω ότι έχω αλλάξει στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα. Επειδή αυτή τη στιγμή είμαι σε σχέση, είμαι πολύ ερωτευμένη και τον λατρεύω, δεν το έχω στο μυαλό μου να ξαναπαντρευτώ. Βιώνω ένα πράγμα που αυτή τη στιγμή με αφορά, έτσι όπως είναι. Είμαστε μαζί από μωρά. Η μαμά του με τη μαμά μου ήταν κολλητές φίλες κι εμείς έχουμε μεγαλώσει μαζί. Η αδελφή του είναι κολλητή μου. Δεν κάναμε παρέα, είχαμε μια πολύ ωραία σχέση γιατί μεγαλώσαμε μαζί, αλλά δεν κάναμε παρέα γιατί ήταν πιο μεγάλος από μένα. Υπήρχε ένας θαυμασμός και από τις δύο πλευρές… Έσκασε τελείως περίεργα. Δεν θα γινόταν νωρίτερα, γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι με τον Σταύρο πιο μικρή. Είναι πιο κλασικός άντρας. Εγώ είμαι πολύ φευγάτη. Πολύ εγωιστές και οι δύο, δεν θα μπορούσαμε να δέσουμε. Τώρα είναι αλλιώς».

Η Εβελίνα Παπούλια βρήκε τον ήρωά της

Όσον αφορά όλα αυτά που της χαρίζει η σχέση της, η Εβελίνα Παπούλια έχει επισημάνει «αυτή η σχέση μου αρέσει, γιατί δεν υπάρχει η δέσμευση, αν θέλω να βγω το βράδυ δεν θα υπάρχει γιατί. Είναι έξι χρόνια και κάτι μήνες αυτή η σχέση. Για μένα δεν έχει κανένα ελάττωμα. Είναι πολύ ιδιαίτερος. Είναι my super hero. Δεν ξέρω κατά πόσο με έχει “δαμάσει” αλλά νιώθω μεγάλη ασφάλεια πλάι του και μεγάλη εμπιστοσύνη που δεν το είχα ποτέ. Είναι ένας αυτόφωτος άνθρωπος, τα έχει καταφέρει μόνος του στη ζωή του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι προηγούμενες σχέσεις μου δεν ήταν έτσι».

Εβελίνα Παπούλια σχέση

Εβελίνα Παπούλια σχέση


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: