Σύζuγος μαθαίνει τpομοκpατημένος ότι η επί 19 χpόνια σύζuγός του ήταν άντρας

August 15, 2022

Σύζuγος μαθαίνει τpομοκpατημένος ότι η επί 19 χρόνια σύζυγός του ήταν άντρας


Διαφ.



Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του ένας άντρας στο Βέλγιο όταν ανακάλυψε πως η σύζυγός του δεν είχε γεννηθεί γυναίκα αλλά άντρας.

Η αγάπη, ο σεβασμός, η συντροφικότητα και η αφοσίωση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά ενός ευτυχισμένοι γάμου. Βέβαια, και η εμπιστοσύνη που στηρίζεται στην ειλικρίνεια είναι εξίσου σημαντική.

Η ειλικρίνεια περιλαμβάνει το να μοιραζόμαστε τις πιο βαθιές και σκοτεινές μας σκέψεις με τον αγαπημένο μας, ξέροντας, ότι θα μας αποδεχτεί ακριβώς για τον άνθρωπο που πραγματικά είμαστε. Ίσως, γι’ αυτό οι γονείς μας μας υπενθυμίζουν συχνά την σημαντικότητα του να γνωρίσουμε όσο γίνεται καλύτερα τον σύντροφό μας, πριν αποφασίσουμε να παντρευτούμε.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα συμφωνούσαν, ότι το να λες κάποιες φορές ψέματα για ασήμαντα θέματα είναι αποδεκτό αν σκοπός είναι να προστατεύσουμε τα αισθήματα του συντρόφου μας, αλλά το ερώτημα είναι μέχρι ποιο σημείο είναι αποδεκτά τα ψέματα;

Τι γίνεται, όταν ο άνθρωπος που τόσο πολύ αγαπάς και έχεις αποφασίσει να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί του, σου έχει πει ψέματα για το φύλο του;

Μετά από 19 χρόνια γάμου, ο 64χρονος Βέλγος, Jan, ανακάλυψε, ότι η γυναίκα του γεννήθηκε αγόρι. Τώρα, ο καταρρακωμένος άντρας ζητάει την ακύρωση του γάμου.

Ο Jan παντρεύτηκε την γυναίκα του, Μόνικα, που είναι από την Ινδονησία, το 1993. Ήθελε να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή στο Βέλγιο, γι’ αυτό και ξεκίνησε αμέσως τις διαδικασίες για να φτιάξει τα χαρτιά της. Ωστόσο, το ζευγάρι αντιμετώπισε δυσκολίες, καθώς το δικαστήριο του Βελγίου είχε αμφιβολίες σχετικά με την αυθεντικότητα των πιστοποιητικών της Μόνικα. Παρόλα αυτά, ενέκριναν την αίτησή της παρά τις αμφιβολίες τους για την πραγματική της ταυτότητα.

άντρας

Για πολλά χρόνια το ζευγάρι ζούσε μια φυσιολογική ζωή. Η 48χρονη πλέον Μόνικα ήταν σαν μεγάλη αδερφή για τα 2 παιδιά του Jan, που είχε αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο του. Ο Jan έλεγε, ότι λόγω των παιδιών του είχαν αποφασίσει από κοινού να μην κάνουν άλλα παιδιά. Μάλιστα, η Μόνικα χρησιμοποιούσε σερβιέτες κάθε μήνα, ώστε να μπορέσει να κρύψει την αλήθεια.

Πώς ανακάλυψε ότι η γυναίκα του είχε γεννηθεί άντρας

Ωστόσο, ο Jan υποστήριζει, ότι η σχέση τους άρχισε να αλλάζει, όταν η Μόνικα έπιασε μια δουλειά πλήρους απασχόλησης. “Η Μόνικα άλλαξε πάρα πολύ. Ο μεγαλύτερος γιος μου την είχε δει κάποιες φορές σε νυχτερινά κλαμπ. Άρχισε να φοράει πολύ φανταχτερά ρούχα, μίνι φούστες και κοντές φούστες, ώστε η κοιλιά της έμενε τελείως ακάλυπτη”, υποστηρίζει ο Jan.

Σύντομα, ο Jan ανακάλυψε ερωτικά μηνύματα από άλλους άντρες στον υπολογιστή της γυναίκας του, την αντιμετώπισε πρόσωπο με πρόσωπο και ο τσακωμός τους ήταν τόσο μεγάλος, που αναγκάστηκε να επέμβει η αστυνομία.

“Ένας φίλος μου είπε, ότι είχε ακούσει για την Μόνικα, ότι έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Τις ίδιες φήμες είχε ακούσει και ο γιος μου”, δηλώνει ο Jan.

“Την στρίμωξα στον τοίχο και της είπα: Τώρα ξέρω την αλήθεια. Πες μου, είσαι άντρας;” Τότε, μου ανακοίνωσε, ότι είχε γεννηθεί αγόρι και μετά έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου. Τώρα είναι γυναίκα και δεν υπήρχε λόγος να μου πει για το παρελθόν της ως άντρας. Εκείνη την στιγμή κατέρρευσε όλος ο κόσμος μου.

“Νιώθω προσβεβλημένος”, δήλωσε ο Jan στην εφημερίδα Het Nieuwsblad.

“Νόμιζα, ότι ήταν μια ελκυστική γυναίκα, τελείως γυναίκα. Δεν είχε καθόλου αρσενικά χαρακτηριστικά. Ακόμα και κατά την διάρκεια του σεξ, ποτέ δεν παρατήρησα τίποτα”, αναφέρει ο ίδιος.

Ο άντρας αυτή την στιγμή παρακολουθείται από έναν ψυχολόγο και η ακύρωση του γάμου του έχει ήδη δρομολογηθεί. Βέβαια, το δικαστήριο του Βελγίου δεν του επέτρεψε να διώξει την Μόνικα από το σπίτι τους.

Η δικηγόρος του Jan, Liliane Verjauw, αναφέρει: “Αυτός ο άνθρωπος εξαπατούσε εσκεμμένα τον πελάτη μου για χρόνια. Πιθανόν, να έχει προσκομίσει πλαστά έγγραφα για να πάρει την άδεια παραμονής. Τα παιδιά, που ζούσαν μαζί της επί πολλά χρόνια, είναι επίσης καταρρακωμένα.”


Πηγή

Διαβάστε επίσης: