Με την εικόνα της Παναγίας στο χέpι – Η ανάpτηση τοu Σάκη Ροuβά που προκάλεσε «σάλο» στο διαδίκτυο

August 16, 2022

Με την εικόνα της Παναγίας στο χέpι – Η ανάρτηση τοu Σάκη Ρουβά που προκάλεσε «σάλο» στο διαδίκτυο


Με την εικόνα της Παναγίας στο χέpι – Η ανάρτηση τοu Σάκη Ρουβά που προκάλεσε «σάλο» στο διαδίκτυο

Ο Σάκης Ρουβάς έχει προκαλέσει “πανικό” στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα με τα βίντεο του που έχουν κυκλοφορήσει, ωστόσο ο ίδιος με αφορμή τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου θέλησε να προχωρήσει σε μία πιο προσωπική και διαφορετική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δεν συνηθίζει να μας δείχνει αυτή του την πλευρά, όμως φαίνεται πως πιστεύει και ακολουθεί τα έθιμα της χώρας μας, διότι φωτογράφισε την εικόνα της Παναγίας, την οποία κρατούσε στο χέρι του και ευχήθηκε στο κοινό του να είναι ευλογημένο και να χαρεί την ημέρα αυτή, όπως της αρμόζει. Έτσι, δείχνει πως ακόμη κι αν ακολουθεί έναν πιο μοντέρνο τρόπο ζωής, πάντα υποστηρίζει τη θρησκεία και τα ήθη του τόπου του και το εκφράζει δημόσια, χωρίς φόβο και ενδοιασμούς.

Η διαφορετική ανάρτηση του Σάκη Ρουβά για τον Δεκαπενταύγουστο:


Διαφ.
Η διαφοpετική ανάρτηση τοu Σάκη Ρουβά για τον Δεκαπενταύγουστο:

Ο Σάκης Ρουβάς έχει προκαλέσει “πανικό” στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα με τα βίντεο του που έχουν κυκλοφορήσει, ωστόσο ο ίδιος με αφορμή τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου θέλησε να προχωρήσει σε μία πιο προσωπική και διαφορετική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.Δεν συνηθίζει να μας δείχνει αυτή του την πλευρά, όμως φαίνεται πως πιστεύει και ακολουθεί τα έθιμα της χώρας μας, διότι φωτογράφισε την εικόνα της Παναγίας, την οποία κρατούσε στο χέρι του και ευχήθηκε στο κοινό του να είναι ευλογημένο και να χαρεί την ημέρα αυτή, όπως της αρμόζει. Έτσι, δείχνει πως ακόμη κι αν ακολουθεί έναν πιο μοντέρνο τρόπο ζωής, πάντα υποστηρίζει τη θρησκεία και τα ήθη του τόπου του και το εκφράζει δημόσια, χωρίς φόβο και ενδοιασμούς.

Η διαφορετική ανάρτηση του Σάκη Ρουβά για τον Δεκαπενταύγουστο:


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: