Δάκpuσε ο Θεός για την Χpιστίνα: Αuτή ήταν η 3χρονη ποu πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου, την Τετάρτη το τελευταίο αντίο

August 16, 2022

Δάκpuσε ο Θεός για την Χριστίνα: Αuτή ήταν η 3χρονη που πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου, την Τετάρτη το τελευταίο αντίο


Διαφ.



Η 3χρονη Χριστίνα, που πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, βύθισε στο πένθος την οικογένειά της.

Η κηδεία του άτυχου κοριτσιού θα γίνει αύριο, Τετάρτη, στις 5.30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου, στα Λατσιά, ενώ η οικογένεια δεν θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία.

Ειδικότερα, η οικογένεια του κοριτσιού από τη Λευκωσία, έκαναν ολιγοήμερες διακοπές στην Πάφο και την Κυριακή, τα μέλη της οικογένειας βρίσκονταν στον χώρο της πισίνας, με την μικρή να ζητάει να κολυμπήσει στην παιδική πισίνα.

Η 3χρονη Χριστίνα δεν μπόρεσε να σωθεί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες

Ωστόσο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε να επιπλέει αναίσθητο στην μεγάλη πισίνα και παρά τις προσπάθειες που έγιναν επιτόπου, αλλά και στο Νοσοκομείο Πάφου, το κοριτσάκι δεν μπόρεσε να σωθεί.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στο ξενοδοχείο, με τις Αρχές να εξετάζουν τους πάντες, ενώ έχουν κληθεί να καταθέσουν και αυτόπτες μάρτυρες, ώστε να διαλευκανθεί η τραγική αυτή υπόθεση.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, οι εξετάσεις συνεχίζονται στον χώρο του ξενοδοχείου, ενώ εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο, το στενό οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού, η διεύθυνση του ξενοδοχείου και πολίτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο συμβάν, έχουν κληθεί στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για την λήψη των καταθέσεων και για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Εξάλλου, αναμένεται η νεκροτομή, από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, προκειμένου να «ρίξει φως» στα αίτια της τραγωδίας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: