Σκηνές φpίκης στην Αθήνα: Άνδpας έγδuσε γuναίκα και απειλούσε να τη pίξει από μπαλκόνι ξενοδοχείου

August 17, 2022

Σκηνές φpίκης στην Αθήνα: Άνδpας έγδuσε γυναίκα και απειλούσε να τη ρίξει από μπαλκόνι ξενοδοχείου





Στιγμές αγωνίας επικράτησαν το μεσημέρι της Τρίτης (16/8) στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ομόνοια, όταν ένας άνδρας απειλούσε να ρίξει από το μπαλκόνι ξενοδοχείου μια γυναίκα.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, όταν οι αστυνομικοί είδαν κάτω από ξενοδοχείο της περιοχής να έχει συγκεντρωθεί κόσμος και να κοιτάζει προς ένα μπαλκόνι 4ου ορόφου μία ημίγυμνη γυναίκα να φωνάζει «βοήθεια, βοήθεια, θα με πετάξει κάτω…». Πίσω της ακριβώς ένας άνδρας που την κρατούσε και την απειλούσε για τη ζωή τους, με τους αστυνομικούς να ενημερώνουν το Κέντρο και να ορμούν μέσα στο ξενοδοχείο.

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. ειδοποίησαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης και στη συνέχεια πραγματοποίησαν έφοδο στο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκαν μέσα στο δωμάτιο, όπου βρισκόταν ο άνδρας και η γυναίκα και τον βρήκαν με κατεβασμένο το παντελόνι να κρατάει από τα γόνατα τη γυναίκα που ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω, προσπαθώντας να τη ρίξει στο κενό.

Οι αστυνομικοί του όρμησαν και τον ακινητοποίησαν, ενώ κατάφεραν να τραβήξουν τη γυναίκα στο εσωτερικό του δωματίου.

Το θύμα, σε κατάσταση σοκ περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι γνώριζε τον δράστη, τον οποίο είχε επισκεφθεί στο δωμάτιό του για να πιούν καφέ, ωστόσο εκείνος έγινε ξαφνικά επιθετικός και επιχείρησε να την βιάσει. Τότε εκείνη είπε ότι έτρεψε στο μπαλκόνι για να ζητήσει βοήθεια και εκείνος απείλησε να την ρίξει στο κενό.

Πρόκειται για 51χρονο Σύριο, ο οποίος έχει συλληφθεί και κρατείται στο Α.Τ. Ομόνοιας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: