Σασμός: Καθηλώνει το νέο τpέιλεp για τον δεύτεpο κύκλο της πολuαγαπημένης σειράς

August 17, 2022

Σασμός: Καθηλώνει το νέο τpέιλεp για τον δεύτερο κύκλο της πολuαγαπημένης σειράς


Σασμός: Καθηλώνει το νέο τpέιλεp για τον δεύτερο κύκλο της πολuαγαπημένης σειράς

Στη μικρή οθόνη θα επιστρέψει το φθινόπωρο ο Σασμός. Ο απόλυτος νικητής της σεζόν 2021-2022, η σειρά που κέρδιζε καθημερινά την τηλεθέαση κρατώντας εκατομμύρια τηλεθεατές μπροστά από τους τηλεοπτικούς δέκτες, ο «Σασμός», έρχεται και φέτος στη συχνότητα του Alpha.

Λίγο μετά τις 20:00 κυκλοφόρησε και το τρέιλερ της σειράς για τον δεύτερο κύκλο.

Δείτε το νέο τρέιλερ:

Με ένα trailer που καθηλώνει, με τις δυναμικές να εναλλάσσονται, με τα πρόσωπα αδρά, με τα συναισθήματα στο κόκκινο, με τους ήρωες να κρύβουν τη δική τους αλήθεια. Ένα πιστόλι οπλίζεται… Ο #sasmos επιστρέφει το φθινόπωρο στον #alphatv για να γράψει τη δική του ιστορία! pic.twitter.com/tAy9rLnZcn


Διαφ.
— ALPHA TV (@alphatvgreece) August 16, 2022Στη μικρή οθόνη θα επιστρέψει το φθινόπωρο ο Σασμός. Ο απόλυτος νικητής της σεζόν 2021-2022, η σειρά που κέρδιζε καθημερινά την τηλεθέαση κρατώντας εκατομμύρια τηλεθεατές μπροστά από τους τηλεοπτικούς δέκτες, ο «Σασμός», έρχεται και φέτος στη συχνότητα του Alpha.

Λίγο μετά τις 20:00 κυκλοφόρησε και το τρέιλερ της σειράς για τον δεύτερο κύκλο.

Δείτε το νέο τρέιλερ:

Οι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με τις εξελίξεις αλλά και τα συναισθήματά τους.

Μία επιστροφή θέτει νέα δεδομένα και γκρεμίζει τις όποιες σταθερές.

«Νεκρός» «ξεβράζεται» από τη θάλασσα και ζητά εκδίκηση. Μυστικός αστυνομικός, σε μυστική αποστολή, υπόσχεται μεγάλες αποκαλύψεις.

Εισαγγελέας, που είχε στο παρελθόν σχέση με μέλος της οικογένειας Βρουλάκη, κρατάει στα χέρια του την τύχη του Μαθιού Σταματάκη.

Φίλος του «νεκρού», μετά την αποφυλάκισή του για λαθρεμπόριο, ανοίγει μπαρ στο Ρέθυμνο.

Ένας γάμος έμεινε «μετέωρος», ένας «ένοχος» αναζητείται, ο ήχος από το κλειδί που στριφογυρίζει στην φυλακή, φέρνει νέες εκπλήξεις.

Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα.

«Σασμός», η συγκλονιστική συνέχεια το φθινόπωρο στον Alpha!


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: