Έχει pοζ σπίτι και έχει βpει τον μπελά τοu: Κάνοuν ουρές για μία φωτογραφία και προκαλούν ζημιές χιλιάδων ευρώ

August 17, 2022

Έχει pοζ σπίτι και έχει βρει τον μπελά τοu: Κάνουν ουρές για μία φωτογραφία και προκαλούν ζημιές χιλιάδων ευρώ





Τον… μπελά του έχει βρει ένας ηλικιωμένος στο Νότινγκ Χιλ επειδή το εξωτερικό του σπιτιού του είναι προσεγμένο, καθαρό, ροζ και παραμυθένιο.

Ο πρώην μάνατζερ μοντέλων, ζει στον ροζ «παράδεισό» του τα τελευταία 43 χρόνια, όμως αυτό που του συμβαίνει το τελευταίο διάστημα, ξεπερνά κατά πολύ τη φαντασία.

Δεκάδες influencer οι οποίοι θέλουν να διαφημίσουν τα προϊόντα τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram ή απλά θέλουν να δημοσιεύουν μια φωτογραφία με ωραίο background, εκμεταλλεύονται τα σκαλιά της εισόδου για να φωτογραφηθούν.

Ιnfluencer κάνουν ζημιές χιλιάδων λιρών στο κατώφλι του για μία φωτογραφία

Μοντέλα, influencer και επίδοξοι wannabe αναγνωρίσιμοι, ντυμένοι… ελαφριά ή μοδάτα, κάθονται στα σκαλιά της εισόδου του σπιτιού του και ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό ή τρίβουν το ημίγυμνο σώμα τους στην εξώπορτα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να του προκαλέσουν ζημιές αξίας χιλιάδων λιρών.

Ο Peter Lee, μίλησε στην Sun και εξέφρασε την ανησυχία του για το ποσό των 2.500 λιρών που του ζήτησαν προκειμένου να αντικαταστήσει τα πλακάκια στα σκαλιά της εισόδου που έχουν ραγίσει κατά τη διάρκεια των δεκάδων φωτογραφήσεων που πραγματοποιούνται έξω από το σπίτι του.

«Έχω δει ολόκληρες οικογένειες, να στέκονται από το κεφαλόσκαλο μέχρι κάτω στο δρόμο και να ποζάρουν ενώ οι φωτογράφοι στέκονται στην άλλη πλευρά του δρόμου. «Όταν φεύγουν αυτοί έρχονται άλλοι. Κάνουν ουρές περιμένοντας να φωτογραφηθούν» είπε ο Peter Lee.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται μια ξανθιά γυναίκα να πετάει τα μαλλιά της προς τα πίσω και να βγάζει το στήθος της έξω ακριβώς έξω από την πόρτα του Πίτερ.

Αν και ανησυχεί για το κόστος των επισκευών, κάποιες φορές, ο Πίτερ το διασκεδάζει να παρακολουθεί το τι συμβαίνει έξω από την πόρτα του. «Μερικές φορές είναι πολύ διασκεδαστικό» είπε ενώ θυμήθηκε πως κάποια στιγμή: «Πραγματικά σταμάτησα μια ομάδα κοριτσιών που ήταν όλα με ψηλοτάκουνα παπούτσια, επειδή ήταν προφανώς πάρα πολλά από αυτά – τους είπα ότι τα σκαλοπάτια έχουν χαλάσει».

Ερωτηθείς εάν μπήκε ποτέ στον πειρασμό να κάνει μια φάρσα σε όσους στέκονται στην πόρτα του για να τραβήξουν selfie απάντησε αρνητικά.

Σε ότι αφορά το χρώμα του σπιτιού, είπε: «Ήταν ροζ όταν το αγόρασα, ένας από τους φίλους μου πρότεινε να το βάψω μπλε. Αλλά είναι γνωστό ως το ροζ σπίτι εδώ και χρόνια, οπότε το κράτησα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: