Θpήνος: Νεκpός ο 56χρονος ιδιοκτήτης της ιστορικής ταβέρνας Φιλίπποu στο Κολωνάκι

August 19, 2022

Θpήνος: Νεκρός ο 56χρονος ιδιοκτήτης της ιστορικής ταβέρνας Φιλίπποu στο Κολωνάκι


Διαφ.



Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών ο Κώστας Φιλίππου, ο τελευταίος συνεχιστής της ταβέρνας Φιλίππου στη Ξενοκράτους στο Κολωνάκι.

Η δυσάρεστη είδηση γνωστοποιήθηκε μέσα από ανάρτηση στο Facebook, όπου και αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Άσχημα νέα… έφυγε σήμερα σε ηλικία 56 ετων ο Κώστας Φιλίππου, ο τελευταίος συνεχιστής της ταβέρνας Φιλίππου στη Ξενοκρατους… ΑΙΩΝΙΑ η μνήμη του!!! Πλέον οι συνεχιστές της ιστορικής ταβέρνας θα ειναι η σύζυγος Πατρίσια και οι κόρες του Συνθία & Μαριάννα Φιλίππου».

Τέλος, να αναφέρουμε πως στην ιστοσελίδα της επιχείρησης, όπου και αναφέρεται η ιστορία του εστιατορίου, ο Κώστας Φιλίππου είχε σημειώσει: «Το εστιατόριο Φιλίππου, με ανοιχτή κουζίνα από το 1968, (πρωτοποριακό για την τότε εποχή) συμβολίζει την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη σε αυτό που δημιουργούμε καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια. Το εστιατόριο είναι διαχρονικό στέκι πολλών διάσημων και μη από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό και επιχειρηματικό κλάδο, ανθρώπων που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη σύγχρονη ελληνική ιστορία» αναφέρεται στην ιστοσελίδα της επιχείρησης».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: