Εμμανοuήλ Καpαλής: Ανακοίνωσε το τέλος – «Έχω βuθιστεί στο άγχος και την κατάθλιψη»

August 19, 2022

Εμμανοuήλ Καpαλής: Ανακοίνωσε το τέλος – «Έχω βυθιστεί στο άγχος και την κατάθλιψη»


Διαφ.Με μια ανάρτηση στα social media ο Εμμανουήλ Καραλής ανακοίνωσε ότι για λίγο καιρό πρόκειται να σταματήσει τους αγώνες, εξαιτίας της κατάθλιψης και των κρίσεων πανικού που βιώνει, συγκλονίζοντας με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο 22χρονος αθλητής που τα τελευταία χρόνια διαπρέπει στο άλμα επί κοντώ, μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησής του στα social media ανακοίνωσε πως μετά από έναν τραυματισμό που υπέστη, έπαθε μια σοβαρή κρίση πανικού και εκ τότε έχει βυθιστεί στην κατάθλιψη. Όλα αυτά δεν του επιτρέπουν να έχει τις αποδόσεις που επιθυμεί γι’ αυτό και πήρε την απόφαση να αφήσει για λίγο στην άκρη τους αγώνες και να δώσει βάση στην ψυχική του υγεία.

Εμμανουήλ Καραλής: «Έχω βυθιστεί στο άγχος και την κατάθλιψη»

«Μετά από έναν τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της σεζόν στον κλειστό στίβο, ακολούθησαν μια σειρά από περιστατικά που κατάφεραν να μειώσουν εντελώς το ηθικό μου.

Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού που κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό καιρό. Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να ανατρέψω αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα και ατυχή, ο κακός Manolo κυριάρχησε και ανέλαβε.

Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει τη σεζόν και προσπάθησα να είμαι θετικός και να απολαμβάνω τους αγώνες όπως κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο.

Είμαι κουρασμένος και νιώθω εντελώς εξαντλημένος. Τελειώνω τη σεζόν μου εδώ. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα για να ανακτήσω το χαμόγελό μου», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Εμμανουήλ Καραλής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanuel Karalis (@manolo)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: