"Χείμαppος" ο Γιώpγος Νταλάρας για Σάκη Ροuβά: «Ήταν κοντά στο τίποτα και εκεί θα παραμείνοuν»

August 22, 2022

"Χείμαppος" ο Γιώργος Νταλάρας για Σάκη Ροuβά: «Ήταν κοντά στο τίποτα και εκεί θα παραμείνουν»


"Χείμαppος" ο Γιώργος Νταλάρας για Σάκη Ροuβά: «Ήταν κοντά στο τίποτα και εκεί θα παραμείνουν»

Ο Γιώργος Νταλάρας στο παρελθόν είχε δώσει συνέντευξη στο “Πρωινό” και στη Μαρία Κοκολάκη και εξέφρασε την άποψή του για τον Σάκη Ρουβά και τα τραγούδια του.

Η σκληρή κριτική του Γιώργου Νταλάρα για τον Σάκη ΡουβάΕιδικότερα, για τον Σάκη Ρουβά υπογράμμισε ο έντεχνος τραγουδιστής «διακρίνονται άνθρωποι που είναι βουτηγμένοι μέσα στο ψέμα και πουλάνε αλήθεια. Αυτό συμβαίνει στις μέρες μας κάθε μέρα από άλλη φορά. Άλλαξε πολύ το τραγούδι γιατί άλλαξε και η ζωή μας. Σημασία έχει να κρατήσουμε την αξία της γλώσσας μας. Όταν μεγάλωνε η κόρη μου, ήταν η εποχή που ο Ρουβάς βρισκόταν σε μεγάλη αίγλη και ακόμα είναι το παιδί αλλά έτσι ήταν τότε. Το περιεχόμενο των τραγουδιών του, ήταν σχεδόν κοντά στο τίποτα και ενδεχομένως να παραμείνουν. Ο Σάκης Ρουβάς είναι κι από τις καλές περιπτώσεις, ένα ευγενικό και ωραίο πλάσμα, έκανε μια καταπληκτική οικογένεια, αλλά μιλάμε για το καλλιτεχνικό κομμάτι”.

Η συμβουλή που έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στην κόρη τουΚαι συμπλήρωσε ο Γιώργος Νταλάρας “έλεγα στην κόρη μου τότε, ότι αυτά τα τραγούδια ακούγονται σήμερα, αλλά της πρότεινα να διαλέγει τον Χατζιδάκι. Της έβαλα να ακούσει τα τραγούδια που ακούγονταν παλιά, αλλά και της εποχής και διάλεξε τον Χατζιδάκι».


Διαφ.
Η σuμβοuλή που έδωσε ο Γιώpγος Νταλάρας στην κόρη τουΚαι συμπλήρωσε ο Γιώργος Νταλάρας “έλεγα στην κόρη μου τότε, ότι αυτά τα τραγούδια ακούγονται σήμερα, αλλά της πρότεινα να διαλέγει τον Χατζιδάκι. Της έβαλα να ακο...Ο Γιώργος Νταλάρας στο παρελθόν είχε δώσει συνέντευξη στο “Πρωινό” και στη Μαρία Κοκολάκη και εξέφρασε την άποψή του για τον Σάκη Ρουβά και τα τραγούδια του.

Η σκληρή κριτική του Γιώργου Νταλάρα για τον Σάκη Ρουβά

Ειδικότερα, για τον Σάκη Ρουβά υπογράμμισε ο έντεχνος τραγουδιστής «διακρίνονται άνθρωποι που είναι βουτηγμένοι μέσα στο ψέμα και πουλάνε αλήθεια. Αυτό συμβαίνει στις μέρες μας κάθε μέρα από άλλη φορά. Άλλαξε πολύ το τραγούδι γιατί άλλαξε και η ζωή μας. Σημασία έχει να κρατήσουμε την αξία της γλώσσας μας. Όταν μεγάλωνε η κόρη μου, ήταν η εποχή που ο Ρουβάς βρισκόταν σε μεγάλη αίγλη και ακόμα είναι το παιδί αλλά έτσι ήταν τότε. Το περιεχόμενο των τραγουδιών του, ήταν σχεδόν κοντά στο τίποτα και ενδεχομένως να παραμείνουν. Ο Σάκης Ρουβάς είναι κι από τις καλές περιπτώσεις, ένα ευγενικό και ωραίο πλάσμα, έκανε μια καταπληκτική οικογένεια, αλλά μιλάμε για το καλλιτεχνικό κομμάτι”.

Η συμβουλή που έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στην κόρη του

Και συμπλήρωσε ο Γιώργος Νταλάρας “έλεγα στην κόρη μου τότε, ότι αυτά τα τραγούδια ακούγονται σήμερα, αλλά της πρότεινα να διαλέγει τον Χατζιδάκι. Της έβαλα να ακούσει τα τραγούδια που ακούγονταν παλιά, αλλά και της εποχής και διάλεξε τον Χατζιδάκι».


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: