Έγινε «φαpμακοποιός», έχει 3 κόpες, είναι μια άλλη: Η εξαφάνιση της Γιολάντας Διαμαντή και η τεpάστια αλλαγή

August 22, 2022

Έγινε «φαpμακοποιός», έχει 3 κόpες, είναι μια άλλη: Η εξαφάνιση της Γιολάντας Διαμαντή και η τεpάστια αλλαγή





Η Γιολάντα Διαμαντή, που έκανε την τελευταία δημόσια εμφάνισή της τον Ιούνιο του 2013, σε έκθεση φωτογραφίας της Μαρίνας Βερνίκου, στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη, ζει πλέον με την οικογένειά της στη Λευκάδα.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός άφησε πίσω την Αθήνα και έχει χτίσει μία νέα καθημερινότητα στη Λευκάδα, μαζί με τον σύζυγό της και αρχιτέκτονα, Γιώργο Καββαδά και τις τρεις τους κόρες, Τζωρτζίνα, Σήλια και Αλεξάνδρα.

«Ήρθαμε, όπως κάθε καλοκαίρι, για διακοπές στη γενέτειρα του άντρα μου και μείναμε! Εκείνος το πρότεινε κι εμείς το δεχτήκαμε. Και κάναμε την καλύτερη επιλογή», είχε υπογραμμίσει σε συνέντευξή της το 2015.

Στη Λευκάδα διατηρούν μαζί με τον σύζυγό της ένα beach bar, το οποίο βρίσκεται στον Επίσκοπο Νικιάνα και έχει φιλοξενήσει, τα τελευταία χρόνια και πολλά live αγαπημένων καλλιτεχνών, ενώ όπως αναφέρει το okmag, σέρβιρε το φετινό καλοκαίρι και η κόρη της παρουσιάστριας.

Τον Μάιο του 2020, η Γιολάντα Διαμαντή βγήκε με Skype στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και βοηθάει και στο φαρμακείο που διατηρεί η οικογένειά της στο νησί.

Η Γιολάντα Διαμαντή ζούσε την κάθε μέρα πολύ έντονα

Όπως είχε επισημάνει η Γιολάντα Διαμαντή «τα πρώτα χρόνια ψάξαμε λίγο τα πατήματά μας. Δεν είχα ζήσει ποτέ εκτός Αθηνών. Ήμουν παιδί της πόλης και τα παιδιά μου το ίδιο. Οπότε τον πρώτο χρόνο ψάξαμε τα πατήματά μας. Ήταν σαν ντοκιμαντέρ για εμάς. Ζούσα την κάθε μέρα πολύ έντονα. Με τις μυρωδιές της φύσης, τις εποχές τις μύριζες, με το φρέσκο ψωμί που ψήνεται στον φούρνο, τον καφέ που καβουρντίζεται στα καφενεία. Μας άρεσαν πολύ όλα αυτά».

Η προσαρμογή της πήρε έναν χρόνο, κατά τη διάρκεια του οποίου απέφευγε να επισκέπτεται την Αθήνα, γιατί συνειδητοποιήσουμε ότι της έλειπαν πράγματα από τη ζωή της στην πόλη, αλλά πλέον πηγαίνει για να δει δικούς της ανθρώπους ή για να κάνει εξόδους.

Γιολάντα Διαμαντή Λευκάδα

Γιολάτα Διαμαντή Λευκάδα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: