Ροντέο η σuναuλία τοu Κουpκούλη, χτύπησε τον λάθος άνθpωπο και τον έκανε "τουλούμι" στο ξύλo

August 25, 2022

Ροντέο η σuναuλία του Κουpκούλη, χτύπησε τον λάθος άνθρωπο και τον έκανε "τουλούμι" στο ξύλo





Απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε σε συναυλία του Νίκου Κουρκούλη με δύο θαμώνες που πιάστηκαν στα χέρια την ώρα που τραγουδούσε.

Επεισοδιακή φαίνεται πως ήταν η συναυλία του Νίκου Κουρκούλη, την προηγούμενη Παρασκευή στην Καβάλα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα της Espresso που αποκαλύπτει το επεισόδιο που έλαβε χώρα στην εκδήλωση του Κεραυνού Ελευθερών.

Σε κάποια φάση λοιπόν, ένας θαμώνας από την Βουλγαρία πάνω στο κέφι ήθελε να πάει να χορέψει, μόνο που έπρεπε να περάσει από πολλά τραπέζια, των οποίων οι καρέκλες του έκλεισαν τον δρόμο. Έτσι άρχισε να σπρώχνει και να χτυπάει σε κάποιες περιπτώσεις για να ανοίξει… διάδρομο, μόνο που κάποιος δεν είδε και με τόσο καλό μάτι την συμπεριφορά του αυτή.

Αυτός ο κάποιος έτυχε να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών και μόλις δέχθηκε το χτύπημα του συγκεκριμένου άνδρα, απάντησε και άρχισε να τον πλακώνει στο ξύλο, με αποτέλεσμα η ένταση να πηγαίνει προς… γενίκευση με την εμπλοκή μελών από τις δύο παρέες.

Ευτυχώς, κάτι τέτοιο δεν έγινε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά λογικά ο θαμώνας από την Βουλγαρία θα έχει μετανιώσει για την συμπεριφορά του.

Δείτε βίντεο από την συναυλία του Κουρκούλη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: