Πισίνα και τεpάστιο κήπο: Tο σπίτι της Ελένης Τσολάκη είναι από τα ωpαιότεpα της σόοuμπιζ

August 26, 2022

Πισίνα και τεpάστιο κήπο: Tο σπίτι της Ελένης Τσολάκη είναι από τα ωραιότερα της σόοuμπιζ


Διαφ.



Έναν πανέμορφο σπίτι για να φιλοξενεί τον έρωτά τους έχουν δημιουργήσει η Ελένη Τσολάκη και ο σύζυγός της, Παύλος Πετρουλάκης.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο από το 2015 και μετρούν 7 χρόνια έγγαμου βίου αφού παντρεύτηκαν στις 16 Σεπτεμβρίου του 2017 στη Βάρκιζα Αττικής.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ζουν ήρεμα στο πολυτελές σπίτι τους στα Βόρεια προάστια. Το σπίτι τους στην Παλλήνη είναι μοντέρνο, ζεστό και στυλάτο, με αποτέλεσμα να αποτελεί το ησυχαστήριό τους.

Στον ελεύθερό του χρόνο το ερωτευμένο ζευγάρι χαλαρώνει με φίλους, κάνει βουτιές στην πισίνα ή απολαμβάνει το πρωινό του στον καταπράσινο κήπο. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η 36χρονη μας έχει αποκαλύψει ότι κάνει συχνά τη γυμναστική της στο γκαζόν, ειδικά τις ηλιόλουστες ημέρες.

View this post on Instagram

A post shared by elenitsolaki (@elenitsolaki)

Το υπέροχο σπίτι Τσολάκη – Πετρουλάκη

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της έχουν διακοσμήσει επιμελώς το χώρο τους στο οποίο υπάρχει έντονα το στοιχείο του ξύλου. Τα έπιπλα που έχουν επιλέξει είναι κυρίως στις αποχρώσεις του γκρι και του λευκού.

Τα αποθηκευτικά έπιπλα, οι πίνακες και τα minimal διακοσμητικά ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco στο σπίτι. Στην κουζίνα πρωταγωνιστεί το λευκό ενώ η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού έχει παστέλ αποχρώσεις, με την ταπετσαρία του τοίχου να κλέβει τις εντυπώσεις.

View this post on Instagram

A post shared by elenitsolaki (@elenitsolaki)

Ο κήπος του ζευγαριού είναι καταπράσινος, γεμάτος δέντρα και χρωματιστά λουλούδια. Τα έπιπλα από bamboo που έχει αγοράσει το ζευγάρι για τον εξωτερικό χώρο (την πισίνα και τον κήπο) αποτελούν αγαπημένο spot χαλάρωσης και προσδίδουν μια boho διάθεση.

View this post on Instagram

A post shared by elenitsolaki (@elenitsolaki)

Στο κέντρο του κήπου βρίσκεται η πισίνα στην οποία το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους κάνουν τις βουτιές τους.

σπίτι

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από το σπίτι της παρουσιάστριας

σπίτι

σπίτι

σπίτι

σπίτι

σπίτι


Πηγή

Διαβάστε επίσης: