Πεθεpά δώpισε το νεφρό της στη νύφη της και της έδωσε δεύτερη εuκαιρία στη ζωή

August 26, 2022

Πεθεpά δώρισε το νεφρό της στη νύφη της και της έδωσε δεύτερη εuκαιρία στη ζωή





Ένα ανεκτίμητο δώρο από την πεθερά της δέχτηκε μία νύφη από τη Μελβούρνη, πριν λίγες μέρες, η οποία πάλεψε με νεφρική ανεπάρκεια και νοσηλεύτηκε στην εντατική.

Ειδικότερα, η Carolina Maistry ανακάλυψε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τα νεφρά της, όταν διαγνώστηκε με πολυκυστική νεφρική νόσο, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της Andre.

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της, δεν εμπόδισε το ζευγάρι να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου και να κάνει παιδί.

Στις αρχές του 2020, η Carolina έμεινε έγκυος, αλλά τόσο η αγέννητη κόρη της, όσο και η ίδια, είχαν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στον υπέρηχο των 16 εβδομάδων, η εγκυμονούσα έμαθε ότι η δεξιά πλευρά της καρδιάς του μωρού της δεν είχε ακόμα σχηματιστεί και προκειμένου το μωράκι να σωθεί, έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, που σήμαινε πως η εγκυμοσύνη έπρεπε να διαρκέσει τουλάχιστον 37 εβδομάδες.

Δεύτερη ευκαιρία στη ζωή έδωσε η πεθερά στη νύφη της

«Έπρεπε να κάνουμε κάποιες πολύ δύσκολες συζητήσεις από νωρίς, για να αποφασίσουμε τι ήμασταν διατεθειμένοι να κάνουμε σε εκείνο το σημείο», υπογράμμισε.

Ενώ η μικρή Olivia ήταν ακόμα στην κοιλιά της μαμάς της, όταν η Carolina υποβλήθηκε σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, μία από τις οποίες της προκάλεσε αναφυλακτική αντίδραση και είχε ως αποτέλεσμα να μπει στην εντατική.

Ευτυχώς, η Carolina έφτασε επιτυχώς στις 37 εβδομάδες και μέσα σε έξι ημέρες από τη γέννηση της, η Olivia υποβλήθηκε στην πρώτη της καρδιοχειρουργική επέμβαση.

Όλα πήγαν καλά, αλλά η Carolina χρειαζόταν επειγόντως να κάνει μεταμόσχευση νεφρού και έτσι η πεθερά της, η οποία ήταν συμβατή δότρια, της χάρισε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Η μεταμόσχευση στέφθηκε από επιτυχία και τώρα μαμά και κόρη δυναμώνουν μέρα με τη μέρα.

Πεθερά έκανε δώρο στη νύφη της


Πηγή

Διαβάστε επίσης: