Έχασε τον έλεγχο ο 15χpονος οδηγός, χαpοπαλεύει ο 13χρονος αδερφός τοu: Έπεσαν στο γκρεμό τοu Αγίου Θεράποντα

August 27, 2022

Έχασε τον έλεγχο ο 15χpονος οδηγός, χαροπαλεύει ο 13χρονος αδερφός τοu: Έπεσαν στο γκρεμό του Αγίου Θεράποντα


Διαφ.



Ασύλληπτη τραγωδία στην άσφαλτο με όχημα στο οποίο επιβαίνοντες ήταν τέσσερις ανήλικοι, από τους οποίους ένας 13χρονος χαροπαλεύει.

Κρίσιμα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται ο 13χρονος που χτύπησε σοβαρά τα ξημερώματα, σε τροχαίο που σημειώθηκε στην επαρχία Λεμεσού. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 13χρονος είναι διασωληνωμένος.

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει ο 15χρονος αδελφός του, ο οποίος νοσηλεύεται στο νευροχειρουργικό τμήμα σε σταθερή κατάσταση και είναι εκτός κινδύνου.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το reporter.com.cy, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τα αίτια του ατυχήματος. Υπενθυμίζεται ότι τα δύο αδέλφια επέβαιναν σε μονοκάμπινο όχημα, το οποίο κατέπεσε σε γκρεμό στο δρόμο Αγίου Θεράποντα-Άλασσας.

Το όχημα οδηγούσε 15χρονος, με συνοδηγό 17χρονο και στην κάσια βρίσκονταν 13χρονος και 15χρονος.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει της πορείας του και να καταπέσει σε γκρεμό 20 μέτρων. Την πορεία του οχήματος σταμάτησε μεγάλο δέντρο, στο οποίο προσέκρουσε.

Σύμφωνα με τον βοηθό υπεύθυνο Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά, το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 3:30 σε κλειστή στροφή δρόμου και από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε προστατευτικά κιγκλιδώματα και να πέσει σε γκρεμό. Για τον απεγκλωβισμό των ανήλικων από το όχημα χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στη συνέχεια διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Ο 15χρονος και ο 13χρονος μεταφέρθηκαν ακολούθως στη Λευκωσία. Οι άλλοι δύο ανήλικοι δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Οι έφηβοι φαίνεται ότι πριν από το τροχαίο διασκέδαζαν σε οικία. Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Καφάς είπε πως ο 15χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αλκοτέστ, ενώ εξετάζονται και οι ποινικές ευθύνες του ιδιοκτήτη του οχήματος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: