Γάμος Μαupίκιοu Μαυpικίου και Ιλάειρας Ζήση: Αυτοκινητοπομπή και πυροτεχνήματα στους δρόμους

August 28, 2022

Γάμος Μαupίκιοu Μαυρικίου και Ιλάειρας Ζήση: Αυτοκινητοπομπή και πυροτεχνήματα στους δρόμους





Τηρώντας πιστά τις παραδόσεις και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έγινε ο γάμος του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση στην Κύπρο.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 28 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό και οι εορτασμοί ξεκίνησαν από νωρίς! Όπως είχε δηλώσει μερικές ημέρες πριν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο TLIFE, είναι όλα σχεδιασμένα άψογα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια προκειμένου να περάσουν υπέροχα όχι μόνο οι ίδιοι αλλά και οι 2000 καλεσμένοι τους.

Ο γαμπρός ετοιμάστηκε ακολουθώντας όλα τα κυπριακά έθιμα και με μια τεράστια αυτοκινητοπομπή αλλά και πυροτεχνήματα έφτασε έξω από το σπίτι της νύφης!

Βέβαια όπως είναι επόμενο… δεν τον αφήνουν να δει την Ιλάειρα Ζήση πριν τον γάμο.

Ήδη σήμερα από νωρίς είχαν ξεκινήσει τα κυπριακά έθιμα, με τα στολίσματα του γαμπρού και της νύφης ενώ όπως θα δεις και στο βίντεο που δημοσίευσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο instagram του, πολλά είναι τα στολισμένα αυτοκίνητα που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του για να τον συνοδεύσουν μέχρι την εκκλησία.

Δείτε το βίντεο


Το ζευγάρι προετοιμαζόταν μήνες για αυτή τη μοναδική στιγμή της ζωής του και είχαν δώσει σαφείς οδηγίες για τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που θα πάρουν.

«Ο λόγος που θα ληφθούν αυτά τα μέτρα είναι ότι λαμβάνουμε εκατοντάδες μηνύματα ότι πολλοί θέλουν να έρθουν χωρίς να είναι καλεσμένοι ενώ οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί κανείς ή να μη βρει κάπου να καθίσει ή ακόμα χειρότερα να τραυματιστεί. Είμαστε υποχρεωμένοι να προνοήσουμε για την ασφάλεια των καλεσμένων μας, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν από Ελλάδα και εξωτερικό για να είναι κοντά μας αλλά και για την άψογη διεξαγωγή της τελετής», είχαν γράψει σε ανάρτησή τους στα social media.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: