Σίσσu Φειδά: Η τεpάστια διαφοpά ηλικία με τον άντpα της, η σπιταρόνα στη Φιλοθέη και το ταλέντο της κόρης της

August 28, 2022

Σίσσu Φειδά: Η τεpάστια διαφοpά ηλικία με τον άντρα της, η σπιταρόνα στη Φιλοθέη και το ταλέντο της κόρης της


Διαφ.



Η interior designer Σίσσυ Φειδά είναι μία εργαζόμενη γυναίκα που αγαπάει τη δουλειά της. Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων μένει στη Φιλοθέη με τον άντρα της και την κορούλα τους ενώ απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή.

Της: Έπη Τρίμη

«Δεν έψαχνα να παντρευτώ»

«Στα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν ιδανικά πάντα όλα», αποκαλύπτει η Σίσσυ Φειδά σε προγενέστερη συνέντευξή της στο Mega με μία και στην Χριστίνα Πολίτη. Η γνωστή διακοσμήτρια χώρων, μετά το γάμο στη Μύκονο και τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στη σχέση με την μητέρα της, μίλησε για τα παιδικά τη χρόνια.
Η Σίσσυ με ειλικρίνεια είχε αποκαλύψει πως ήταν μοναχικό παιδί, όταν την ρωτούν αν ήταν πιο κοντά στην μαμά ή τον μπαμπά της. Ενώ, αφήνει να εννοηθεί πως το πρότυπο που είχε την οδήγησε στο να καθυστερήσει να παντρευτεί. «Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι έκανα τη δική μου οικογένεια! Δεν έψαχνα να παντρευτώ. Έψαχνα να βρω τις συνθήκες και τον άνθρωπο για να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Να είμαι και να ανήκω κάπου», είπε.

Η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της και η μικρή Διώνη

Η Σίσσυ Φειδά παραχώρησε το 2018 συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” και μίλησε για τη ζωή με την κόρη της, Διώνη έχοντας πει: Με τον ερχομό της κόρης μου κοιτάω να τελειώσω από το γραφείο γρήγορα και να πάω να την πάρω αγκαλίτσα να είμαστε μαζί. Ούτε καλέσματα, ούτε προσκλήσεις… ελάχιστα. Κατά καιρούς είχα προτάσεις από την τηλεόραση, αλλά σε άλλα shows και προγράμματα στα οποία δεν μπορούσα να συμμετάσχω. Ήταν ως επί το πλείστον εκτός αντικειμένου».

Για τη διαφοράς ηλικίας 11 χρόνων που έχει με τον σύζυγο της Γιώργο Ανδρίτο, είχε δηλώσει: «Εμένα δεν μου άρεσαν ποτέ οι μικρότεροι άντρες. Υπάρχει «θέμα» γιατί μία γυναίκα ωριμάζει πολύ πιο γρήγορα από έναν άντρα. Όταν όμως υπάρχει αγάπη και ξέρει ο καθένας τι θέλει, τότε τα άλλα προσπερνιούνται και μαθαίνεις να ζεις και να τα δουλεύεις μέρα με την ημέρα».

Τι απάντησε στην κόρη της όταν της ζήτησε αδελφάκι

«Η κόρη μου θα γίνει τον Ιούνιο 5 χρόνων. Έχω χρόνο, αλλά δεν θέλω να κάνω άλλο παιδί. Η κόρη μου έχει ζητήσει μια – δυο φορές αδελφάκι. Με έχει ρωτήσει “Μαμά γιατί δεν θέλεις να κάνεις άλλο παιδί, να έχω ένα αδελφάκι;” και της απάντησα: “Σε αγαπώ τόσο πολύ που δεν θέλω να μοιραστώ την αγάπη μου με άλλο παιδί. Θέλω να τη δίνω μόνο σε εσένα”. Με κοίταξε, κούνησε το κεφάλι και τελείωσε εκεί».Τέλος, για τον σύζυγό της είπε: «Δεν έχω ζηλέψει ποτέ και δεν έχω ψάξει ποτέ κινητό. Μου αρέσει που θαυμάζουν τον άντρα μου», είχε αναφέρει στην κάμερα του «Love it».Η κόρη της, όμως, Διώνη έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τη δουλειά της μαμάς της; η ίδια απαντά στο Hello: «Ναι, της αρέσει να με βοηθά. Έχει πολλή πλάκα γιατί ζωγραφίζουμε μαζί, διαλέγουμε υφάσματα και συζητάμε για τα χρώματα. Έχει και το δικό της γραφείο στο χώρο μου».

Τα μυστικά ομορφιάς της

Η Σίσσυ Φειδά σήμερα είναι 47 χρονών και διατηρεί το κορμί της με τα εξής μυστικά ομορφιάς: «Προσπαθώ να κοιμάμαι τουλάχιστον 8 ώρες καθημερινά. Καθαρίζω από μικρή το πρόσωπό μου πρωί και βράδυ με αφρό καθαρισμού και λοσιόν.

Δεν ξεχνώ ποτέ να βάζω κρέμα προσώπου και ματιών και το πρωί και το βράδυ. Κάνω μπάνιο με σφουγγάρι, με λούφα που κάνει απολέπιση και αφήνει το δέρμα μου απαλό, ενώ βάζω πάντα ενυδατική κρέμα μετά».

Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες εμπνευσμένες από τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό

H Σίσσυ Φειδά ετοίμασε το 2020 premium σειρά διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων εμπνευσμένα από τον ελληνικό πολιτισμό.Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη αυτή σειρά έχει κεντρικό πυρήνα την ελληνική μυθολογία και παρουσιάζει σύμβολα και στοιχεία που πλαισιώνουν την συγκεκριμένη θεματολογία μέσα από μία πιο σύγχρονη αισθητική.Το διαφορετικό αυτού του concept αφορά την σφαιρική αινιολογική απόδοση ενός θέματος με premium χαρακτήρα. Σκοπός της σειράς αυτής, είναι η προσέγγιση και η ανάδειξη στοιχείων του ελληνικού πολιτισμού και η διάδοση σε ένα διευρυμένο διεθνές κοινό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: