Χείμαppος Λάμπpος Κωσταντάρας: Kαμία σχέση ο παππούς μοu στη κανονική τοu ζωή με αuτό που βλέπετε στις ταινίες

August 28, 2022

Χείμαppος Λάμπρος Κωσταντάρας: Kαμία σχέση ο παππούς μοu στη κανονική του ζωή με αuτό που βλέπετε στις ταινίες


Διαφ.Για τον αείμνηστο παππού του μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και αναφέρθηκε στη διαφορά που είχε σαν άνθρωπος, σε σχέση με αυτό που βλέπουμε στις ταινίες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στην Espresso και ανέφερε, πως αυτό ίσχυε σχεδόν για όλους τους κωμικούς ηθοποιούς της εποχής.

Πόσο διαφορετικός ήταν ο συνονόματος παππούς σου από του ήρωες των ταινιών που υποδυόταν;

Σίγουρα στην κανονική ζωή δεν ήταν αυτό που βλέπουμε στις ταινίες, όπως συνέβαινε και με όλους σχεδόν τους μεγάλους κωμικούς της εποχής. Άλλοι ήταν στην καθημερινότητά τους κι άλλοι στο πανί.

Προσωπικά, όταν μεγάλωσα κατάλαβα την αγάπη που έχει ο κόσμος για αυτόν τον άνθρωπο, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος για εμένα ήταν απλά ο παππούς μου, τότε συνειδητοποίησα ότι επρόκειτο για κάτι διαφορετικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lampros Konstantaras???????????? (@lamproskonstantaras)

Πριν από λίγο καιρό αποκαλύψεις για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα είχε κάνει και η Μέλπω Ζαρόκωστα.

Η ίδια -μεταξύ άλλων- είχε αναφέρει: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν καταθλιπτικό άτομο και διασκέδαζε κάνοντας ό,τι μπορείς να φανταστείς για να γεμίσει το άδειο είναι του».

Για τον πατέρα του και τις δύσκολες στιγμές που είχε περάσει είχε μιλήσει και ο γιος του, δημοσιογράφος, Δημήτρης Κωνσταντάρας.

«Κατάφερα να ζω καλά με τη δουλειά, χωρίς να βγάλω ποτέ λεφτά. Ο πατέρας μου φαντάζονται ότι μου προσέφερε τα πάντα, ήταν ζορισμένος τα πρώτα χρόνια, που ήμουν στο δημοτικό. Ο πατέρας μου έφυγε από το αυτόν τον κόσμο φτωχός. Ο πατέρας δεν ήθελε καθόλου να γίνω ηθοποιός, με απέτρεψε. Ο χωρισμός των γονιών μου με διαμόρφωσε. Δεν συζήτησα ποτέ με τον πατέρα μου τον χωρισμό του από την μητέρα μου, γιατί φοβόμουν τι θα μου πει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια της αρρώστιας του πατέρα μου. Ξαφνικά έπαθε εγκεφαλικό και δεν μπορούσε να μιλήσει. Με τσάκισε», επεσήμανε.

«Ήταν δύσκολη στιγμή για τον πατέρα μου, όταν σε ένα θεατρικό δράμα, εμφανίστηκε στη σκηνή και γέλασαν όλοι», αποκάλυψε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: