"Εκείvος έφταιγε, παpαβίασε το stop, είχε πιει": Σπάει τη σιωπή της η σύντpοφος τοu Πάνοu Νάτση, 7 μήνες μετά

August 29, 2022

"Εκείvος έφταιγε, παpαβίασε το stop, είχε πιει": Σπάει τη σιωπή της η σύντροφος τοu Πάνου Νάτση, 7 μήνες μετά


Διαφ.



Για την ξαφνική απώλεια του συντρόφου της, Πάνου Νάτση, μίλησε η Διονυσία Γεωργιάδου και το κυρίαρχο συναίσθημα που είχε στην αρχή.

Επτά μήνες μετά το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον ηθοποιό Πάνο Νάτση, η σύντροφός του Διονυσία Γεωργιάδου «έσπασε» τη σιωπή της στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου. Η συνέντευξη έγινε στο σπίτι όπου θα έμενε η ίδια με τον αδικοχαμένο ηθοποιό.

«Στο πένθος προσπαθείς να διαχειρίζεσαι την κάθε μέρα, μία ξυπνάς καλά και την άλλη περίεργα. Το δέχεσαι και ζεις με αυτό. Με βοήθησαν τα ζωάκια μου, οι φίλοι μου και η οικογένειά μου όλο αυτό το διάστημα. Ήταν όλοι συνέχεια μαζί μου. Η μουσική και ο Πάνος με βοήθησαν, επίσης, γιατί η φιλοσοφία ζωής του ήταν ελεύθερη, αναρχική και γενικότερα δεν είχε κάποια όρια οπότε αυτό με δίδαξε ότι αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Μπήκα στη διαδικασία να πάω σε ειδικούς, δεν μου ταίριαξε. Τους δύο πρώτους μήνες τους έχω κενό» ανέφερε η Διονυσία Γεωργιάδου.

Η Διονυσία Γεωργιάδου επέστρεψε στη δουλειά της στις δύο εβδομάδες μετά το τροχαίο του Πάνου Νάτση. «Δεν σκεφτόμουν το βιοποριστικό. Έπρεπε να σηκωθώ από το πάτωμα» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, η Διονυσία Γεωργιάδου ανέφερε πως ο Πάνος Νάτσης ήταν εκείνος που έφταιγε στο δυστύχημα. «Η απώλεια και ο θυμός ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν. Έφταιγε ο Πάνος στο ατύχημα και στην αρχή ήμουν πολύ νευριασμένη. Ο Πάνος παραβίασε το stop, είχε πιει. Ήταν καθαρά δικό του το φταίξιμο. Αυτό δεν έκανε λιγότερο τον πόνο, αλλά εκείνη την ώρα υπερτερεί ο θυμός ως άμυνα».

Δείτε το βίντεο

Όπως είπε η Διονυσία Γεωργιάδου, υπήρξε follower που της έστειλε μήνυμα για να της πει ότι αναρτώντας φωτογραφίες με τον Πάνο Νάτση, εκμεταλλεύεται τον θάνατό του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: