Μεγάλες χαpές στο σπίτι των Τανιμανίδη – Μπόμπα, μετά από 4 χpόνια, το βίντεο με… δάκρuα στα μάτια

September 2, 2022

Μεγάλες χαpές στο σπίτι των Τανιμανίδη – Μπόμπα, μετά από 4 χρόνια, το βίντεο με… δάκρuα στα μάτια


Μεγάλες χαpές στο σπίτι των Τανιμανίδη - Μπόμπα, μετά από 4 χρόνια, το βίντεο με… δάκρuα στα μάτια

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης έχουν δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει τις δύο δίδυμες κόρες τους, οι οποίες πρόκειται να βαπτίσουν σύντομα και γιορτάζουν την τέταρτη επέτειο γάμου.

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης έχουν επέτειο γάμουΧθες, Πέμπτη, το ζευγάρι είχε επέτειο για τα τέσσερα χρόνια γάμου και δημοσίευσαν ένα πολύ συγκινητικό βίντεο από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, στην οποία δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Μπορεί να επέστρεψαν μόλις από το ταξίδι τους στην Ισλανδία, στην οποία ταξίδεψαν με τροχόσπιτο, για έξι μέρες, αλλά ο παρουσιαστής δεν ξέχασε και την επέτειο γάμου τους.

Το αδημοσίευτο βίντεο από το γάμο των Χριστίνας Μπόμπα και Σάκη ΤανιμανίδηΣυγκεκριμένα, ανάρτησε στο instagram ένα αδημοσίευτο βίντεο από τον γάμο του, στο οποίο δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς και ευτυχίας και το συνόδευσε με τη λεζάντα «Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια… Μια ζωή μαζί. #anniversary #weddinganniversary».


Διαφ.
Το αδημοσίεuτο βίντεο από το γάμο των Χpιστίνας Μπόμπα και Σάκη ΤανιμανίδηΣυγκεκριμένα, ανάρτησε στο instagram ένα αδημοσίευτο βίντεο από τον γάμο του, στο οποίο δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς και ευτυχίας και...Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης έχουν δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει τις δύο δίδυμες κόρες τους, οι οποίες πρόκειται να βαπτίσουν σύντομα και γιορτάζουν την τέταρτη επέτειο γάμου.

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης έχουν επέτειο γάμου

Χθες, Πέμπτη, το ζευγάρι είχε επέτειο για τα τέσσερα χρόνια γάμου και δημοσίευσαν ένα πολύ συγκινητικό βίντεο από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, στην οποία δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Μπορεί να επέστρεψαν μόλις από το ταξίδι τους στην Ισλανδία, στην οποία ταξίδεψαν με τροχόσπιτο, για έξι μέρες, αλλά ο παρουσιαστής δεν ξέχασε και την επέτειο γάμου τους.

Το αδημοσίευτο βίντεο από το γάμο των Χριστίνας Μπόμπα και Σάκη Τανιμανίδη

Συγκεκριμένα, ανάρτησε στο instagram ένα αδημοσίευτο βίντεο από τον γάμο του, στο οποίο δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς και ευτυχίας και το συνόδευσε με τη λεζάντα «Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια… Μια ζωή μαζί. #anniversary #weddinganniversary».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: