Ζει μόνιμα στο εξωτεpικό, απεχθάνεται τα "φώτα": Ο γιος των Κακέτση-Μπαλανίκα είναι "φτuστός" η διάσημη μαμά τοu

September 3, 2022

Ζει μόνιμα στο εξωτεpικό, απεχθάνεται τα "φώτα": Ο γιος των Κακέτση-Μπαλανίκα είναι "φτuστός" η διάσημη μαμά του


Διαφ.



Η Κατιάνα Μπαλανίκα και ο Στηβ Κακέτσης παντρεύτηκαν το 1975 και χώρισαν μετά από 25 χρόνια, το 2000, ενώ απέκτησαν και ένα γιο, τον Ασημάκη.

Στο παρελθόν ο Στηβ Κακέτσης μιλώντας για το γιο του στην εκπομπή «Tv weekend», είχε δηλώσει: «Έχουμε καλές σχέσεις τώρα. Δεν έχω κανένα παράπονο από το γιο μου. Μιλάμε για ένα σωρό πράγματα, αλλά δεν μιλάω με το γιο μου για γυναίκες. Είναι πιο μονογαμικός από εμένα. Ο γιος μου δεν με σέβεται τόσο όσο σέβεται την μητέρα του».

Κατιάνα Μπαλανίκα γιος

Κατιάνα Μπαλανίκα: Τι είχε δηλώσει ο Στηβ Κακέτσης για τον γιο τους

Ο γιος της γνωστής ηθοποιού παντρεύτηκε το 2012 στο νησάκι του Βίδο στην Κέρκυρα και το 2013 απέκτησε την κόρη του, που πήρε το όνομα της Κατιάνας Μπαλανίκα. Ο ίδιος είναι οικονομολόγος και ζει μόνιμα στο εξωτερικό με την οικογένειά του.

«Πάντρεψα το παιδί μου τον μοναχογιό μου και ακόμα κλαίω! Θυμάμαι ότι ήρθε στο κόσμο πρόωρα, ήταν μόλις 6 μηνών. Ζύγιζε 1 κιλό και 150 γραμμάρια. Τρείς μήνες τον βλέπαμε με την Κατιάνα, μόνο στην θερμοκοιτίδα. Του είχαμε αγοράσει ρουχαλάκια, το μικρότερο νούμερο και του ήταν μεγάλα. Και το Σάββατο, που παντρεύτηκε, τον κοίταζα να στέκεται στην εκκλησία κρατώντας στα χεράκια του την ανθοδέσμη ντυμένος γαμπρός και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Γι’ αυτό ήμουν τόσο συγκινημένος. Και πιο πολύ χάρηκα, που έκανε τον γάμο στην Κέρκυρα. Ήταν “δώρο” στην μητέρα του που κατάγεται απο το νησί και της έχει ιδιαίτερη αδυναμία!» είχε αποκαλύψει ο Στηβ Κακέτσης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: