Γεμάτο φuτά, αντίκες και μεγάλα παpάθυpα: Το εντυπωσιακό σπίτι της Δήμητpας Λιάνη

September 4, 2022

Γεμάτο φuτά, αντίκες και μεγάλα παpάθυpα: Το εντυπωσιακό σπίτι της Δήμητρας Λιάνη


Διαφ.



Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου υπήρξε η τρίτη και τελευταία κατά σειρά σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πέρασε ένα σημαντικό μέρος της παιδικής ηλικίας της στη Βηρυτό του Λιβάνου, όπου ο Κωνσταντίνος Λιάνης ήταν Στρατιωτικός Ακόλουθος της ελληνικής πρεσβείας. Εκεί πήγαινε σε γαλλικό σχολείο, και αργότερα παρέδιδε μαθήματα Γαλλικών σε παιδιά. Όμως η κύρια εργασία της ήταν ως αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία, από το 1976 και έπειτα.

Οι μοντέρνες πινελιές στο εσωτερικό του σπιτιού της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου

Επίσης παρακολούθησε στο Παρίσι, από το 1980 έως το 1982, σειρά σεμιναρίων υποκριτικής, κινηματογράφου, ντοκιμαντέρ, ιστορίας της τέχνης και ανάλυσης και τυπολογίας φιλμ. Αφού επέστρεψε από το Παρίσι ανήκε στο προεδρικό πλήρωμα της Ολυμπιακής για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η ίδια έχει ασχοληθεί και με τη συγγραφή βιβλίων. Σε πρόσφατη ανάρτησή της, όπου και φαίνεται να διαβάζει ένα βιβλίο, μας δείχνει και μερικές γωνιές από το κλασικό σπίτι της.

Τα ξύλινα πατώματα, ο άνετος, γωνιακός καναπές με τα μαξιλάρια, ο ξύλινος καθρέφτης και τα φυτά είναι μερικές από τις λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν τη διακόσμηση του εσωτερικού χώρου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: