Είχε αποφασίσει να παpαιτηθεί: Auτός είvαι ο 41χpονος πατέρας 3 παιδιών ποu σκοτώθηκε στην έκρηξη στη Πρέβεζα

September 5, 2022

Είχε αποφασίσει να παpαιτηθεί: Auτός είvαι ο 41χρονος πατέρας 3 παιδιών ποu σκοτώθηκε στην έκρηξη στη Πρέβεζα





Έκρηξη σημειώθηκε χθες, Κυριακή σε επιχείρηση υδατοκαλλιέργειας (εκτροφείο ψαριών) στην Πρέβεζα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και ένας να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το περιστατικό συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης στο Καναλάκι της Πρέβεζας καθώς και του εξωτερικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες οξυγονοκόλλησης.

Οι δύο εργαζόμενοι που έχασαν τη ζωή τους ήταν ένας 41χρονος από το Μύτικα της Πρέβεζας και ένας 49χρονος από την Αλβανία. Υπενθυμίζεται πως δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός έκαναν εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης όταν από έκρηξη σε φιάλη αερίου τραυματίστηκαν θανάσιμα οι δύο.

Πρέβεζα

Στο νοσοκομείο Πρέβεζας διακομίσθηκε αρχικά ένας ακόμα 49χρονος Έλληνας τραυματίας, ο οποίος έπειτα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στα Γιάννενα.

Πρέβεζα: Πατέρας τριών παιδιών ο ένας από τους δύο νεκρούς

Η οικογένεια του 41χρονου πατέρα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας. Συγκλονισμένοι είναι και οι κάτοικοι στο χωριό Μύτικας από τον θάνατο του Γεράσιμου Φατούρου ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά την έκρηξη.

Ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας τριών παιδιών, ηλικίας 10, 6 και 5 ετών. Η σύζυγός του στο άκουσμα της τραγικής είδησης κατέρρευσε και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγός του πριν από χρόνια είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τις δύο αδερφές της.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ το τραγικό περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε λόγω έκρηξης σε μπουκάλια υγραερίου.

Πρέβεζα: Ο 41χρονος ετοιμαζόταν να αλλάξει δουλειά

Σύμφωνα με το onprevezanews.gr, ο άτυχος 41χρονος λόγω της μεγάλης απόστασης, ετοιμαζόταν να αλλάξει εργασία, προκειμένου να είναι πιο κοντά στο σπίτι του και την οικογένειά του.

«Είναι τραγικό. Μιλούσαμε προκειμένου να έρθει στην επιχείρησή μου για εργασία για να είναι κοντά στην οικογένειά του. Κρίμα. Το λέω αυτό γιατί ήταν πολύ καλό παιδί και εξαιρετικός στην δουλειά του» δήλωσε επιχειρηματίας στην Πρέβεζα.

Φίλος του 41χρονου πατέρα που σκοτώθηκε δήλωσε στο newsit.gr για το τραγικό περιστατικό: «Η γυναίκα του είχε χάσει πριν χρόνια και τις δυο αδερφές της μαζί σε τροχαίο. Και τώρα χάνει και τον άντρα της. Πήγα λίγο από το σπίτι τους και τώρα δεν είμαι καλά, δεν μπορώ. Σκέφτομαι να κλείσω και το μαγαζί μου γιατί δεν μπορώ».

«Είναι μια τραγωδία» μας λέει κάτοικος του Μύτικα που γνώριζε τον 49χρονο Αλβανό που σκοτώθηκε. «Είμαστε στο χωριό και γνωριζόμαστε» τονίζει.

Οι τρεις εργάτες ανήκαν σε εξωτερικό συνεργείο και όχι στην επιχείρηση που εδρεύει στην Πρέβεζα. Πήγαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση υλικών σε φρεάτιο και πλέον οι Αρχές κάνουν έρευνα, για να διαπιστωθεί αν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα. Ήδη έχουν συλληφθεί ο 62χρονος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, μαζί με τον 39χρονο, που την ώρα του δυστυχήματος ήταν υπεύθυνος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: