Τζούλια Αλεξανδpάτοu: «Έχω πάpει 30.000 εuρώ για ένα βράδυ, για 10 λεπτά δηλαδή…»

September 6, 2022

Τζούλια Αλεξανδpάτοu: «Έχω πάρει 30.000 ευρώ για ένα βράδυ, για 10 λεπτά δηλαδή…»


Διαφ.



Η Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία το 2002, όπου σε ηλικία 16 ετών κατέκτησε τον τίτλο «Miss Young» και λίγα χρόνια αργότερα ως φαβορί του διαγωνισμού όταν έχασε από την Ολυμπία Χοψονίδου τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς».

Στην συνέχεια, η Τζούλια Αλεξανδράτου προσπάθησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι ενώ κυκλοφόρησε και ταινία ερωτικού περιεχομένου με τίτλο «Τζούλια Αλεξανδράτου – Το Απαγορευμένο».

Το 2007, ύστερα από πρόταση του Νίκου Περάκη, πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη μαύρη κωμωδία Ψυχραιμία κάνοντας έτσι το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο. Εκεί υποδύθηκε την Αρετή Όουλσον μία φοιτήτρια θεολογίας που συσχετίζεται με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Μάνδρακα, συμπρωταγωνιστώντας μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Γιώργο Κιμούλη, τη Βάσω Καβαλιεράτου και άλλους.

Την ίδια χρονιά ηχογράφησε άλλα δύο τραγούδια το Βασίλισσα της πίστας και το Στόχος είναι τα λεφτά, το δεύτερο για τις ανάγκες της ταινίας που πρωταγωνιστούσε.

Ως μοντέλο φωτογραφήθηκε για την Ελληνική Vogue στο εξώφυλλο του Νοεμβρίου του 2007 ενώ ακολούθησαν φωτογραφίσεις για τα εξώφυλλα των ανδρικών περιοδικών Playboy, Ensquire και Nitro.

Πρόσφατα άνοιξε και προφίλ στο 0nlyfans, δημοσιεύοντας περιεχόμενο αποκλειστικά για ενηλίκους ενώ πριν λίγες ημέρες έκανε ένα Q & A στο Instagram και αποκάλυψε το ποσό που έχει βγάλει σε ένα βράδυ.

Το Q&Α ένα παιχνίδι στο οποίο οι περισσότεροι της celebrity απαντούν με ειλικρίνεια και αρκετές φορές περιμένουν και κάποιες ερωτήσεις για να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις σε διάφορα θέματα που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί και να τους απασχολούν.

«Πόσα θες για ένα βράδυ;», έγραφε η ερώτηση που δέχθηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου από έναν follower με την ίδια να απαντά: «Έχω πάρει 30.000 ευρώ για ένα βράδυ. 10 λεπτά δηλαδή».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: