«Δε μιλάει, δεν κοuνιέται, είναι ζωντανή νεκpή»: Ράκος η μητέpα της Όλγας μετά τον ξuλοδαρμό από τον άντρα της

September 7, 2022

«Δε μιλάει, δεν κοuνιέται, είναι ζωντανή νεκpή»: Ράκος η μητέρα της Όλγας μετά τον ξυλοδαρμό από τον άντρα της





Στη θλίψη βυθίζεται όλο και πιο πολύ η μητέρα της Όλγας που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύντροφό της στην Αργυρούπουλη και παραμένει σε κώμα.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ο δράστης χτύπησε αλύπητα την άτυχη Όλγα, η οποία είναι χωρισμένη και μητέρα ενός παιδιού.

Τα χτυπήματα ήταν έντονα στο σώμα και το κεφάλι, ενώ ο 46χρονος, δάσκαλος πολεμικών τεχνών, αφού την άφησε αιμόφυρτη, αβοήθητη και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, τράπηκε σε φυγή. Τέσσερεις μέρες μετά την αποτρόπαια πράξη του, εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε.

Έως σήμερα παραμένει προφυλακισμένος και φέρεται να έχει παντρευτεί τρεις φορές στο παρελθόν και να έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο 46χρονος είχε επιθετικές τάσεις σε βάρος και προηγούμενων συντρόφων του αλλά και σε βάρος του σκύλου που είχε ως κατοικίδιο.

“Είναι σαν ζωντανή νεκρή” λέει η μητέρα της

Τα τραύματα της 40χρονης είναι τόσο σοβαρά, που μετά από σκληρή μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή σήμερα συνεχίζει να ανεβαίνει έναν Γολγοθά.

“Είναι σαν ζωντανή νεκρή. Δεν μιλάει, δεν κουνιέται, δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί μόνη της” δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της Όλγας στην ίδια εκπομπή.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση για οικονομική βοήθεια, καθώς η 46χρονη παραμένει στον Ευαγγελισμό, μέχρι να βρεθούν τα απαιτούμενα χρήματα προκειμένου να μεταφερθεί σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης.

“Είναι σχεδόν φυτό” ανέφερε από την πλευρά του ο Λουκάς Πουρσανίδης, δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος τόνισε ότι το θύμα υπέστη τραχειοστομία, ότι επρόκειτο για καθαρή απόπειρα ανθρωποκτονίας και ότι η 46χρονη έζησε από τύχη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: