Γέννησε το νεκpό μωpό τοu Πέτροu Φιλιππίδη: Σπαpαγμός για την Ελπίδα Νίνου στη δίκη του συζύγου της

September 7, 2022

Γέννησε το νεκpό μωρό τοu Πέτρου Φιλιππίδη: Σπαpαγμός για την Ελπίδα Νίνου στη δίκη του συζύγου της


Διαφ.



Με την κατάθεση της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίστηκε σήμερα η δίκη του ηθοποιού. Η Ελπίδα Νίνου δήλωσε την πλήρη στήριξή της, όπως είχε πράξει αναλόγως και στο πλαίσιο της προανάκρισης. «Ο Πέτρος δεν είναι βιαστής, έχουν ξεφτιλίσει και εμένα και τον ίδιο», δήλωσε με λυγμούς.

Όπως μετέφερε ο Θάνος Βάγιος στο Πρωινό, η Ελπίδα Νίνου κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, ξέσπασε σε λυγμούς απαντώντας σε ερώτηση ενόρκου σχετικά με το αν γνώριζε για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του άνδρα της, ανεξάρτητα από το αν πιστεύει ή όχι τις καταγγέλλουσες.

«Είναι η προσωπική μου ζωή, έχω περάσει πολύ δύσκολα, με έχουν ξεφτιλίσει και εμένα και τον Πέτρο. Εγώ τίμησα την οικογένειά μου, φρόντισα το παιδί μου.

Δούλευα σε πολλές δουλειές. Έχασα έξι παιδιά. Έκατσα εννέα μήνες ακούνητη για να αποκτήσω τον Δημήτρη μου. Άλλαξε η ζωή μου μετά το παιδί μου. Η ζωή δεν είναι φωτογραφίες, η ζωή είναι το παιδί μου. Μετά τον Δημήτρη γέννησα ένα κοριτσάκι νεκρό».

Κι ενώ η πρόεδρος προσπάθησε να την προστατέψει από την ερώτηση, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη επέμεινε στο να απαντήσει. «Είμαι μία γυναίκα που τίμησα την οικογένεια μου» δήλωσε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε ότι έχασε έξι παιδιά στην προσπάθειά της να τεκνοποιήσει και πως για να φέρει στον κόσμο τον γιο της Δημήτρη έπρεπε να μείνει στο κρεβάτι για εννέα μήνες.

Ελπίδα Νίνου: «Εμφανιζόταν από διάφορα σημεία στα καμαρίνια»

Για την πρώτη καταγγέλλουσα η Ελπίδα Νίνου περιέγραψε τις φιλικές που είχε η ίδια και η μητέρα της με την οικογένεια Φιλιππίδη. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε, την πρότεινε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τη δουλειά στο θέατρο για να τη βοηθήσει. Τελικά δούλεψε μαζί με τον Φιλιππίδη από το 2004 έως το 2010.

«Η μητέρα της μεγάλωνε μόνη της το παιδί της και βίωνε μια κακοποιητική σχέση. Ο Μπιμπίλας ήθελε να τη βοηθήσει».

Στην κατάθεσή της η Ελπίδα Νίνου συνέχισε περιγράφοντας τη συμπεριφορά της καταγγέλλουσας μέσα στο θέατρο. Όπως είπε, ο Πέτρος Φιλιππίδης της είχε απαγορεύσει την είσοδο: «Η καταγγέλλουσα περιφερόταν στα καμαρίνι, έβρισκε προθέσεις, εμφανιζόταν από διάφορα σημεία στα καμαρίνια. Εμένα με αντιμετώπιζε με αδιαφορία… Η μαμά της την έβαζε από την πίσω πόρτα, ενώ ο Πέτρος της είχε απαγορεύσει την είσοδο».

Στη συνέχεια, περιέγραψε πως η καταγγέλλουσα μπήκε στη σχολή θεάτρου: «Το 2007 είπε στον Πέτρο ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός και ζήτησε να τη βοηθήσει και να την προετοιμάσει. Ήταν εκπρόθεσμη, μπήκε χωρίς εξετάσεις, γιατί η σχολή ήταν νέα. Ο Πέτρος έφυγε στους 2 μήνες από τη σχολή, γιατί είχε έναν διαπληκτισμό με μαθητή. Η σχέση της με μένα και τον Πέτρο ήταν συναδελφική. Η μαμά της εξωστρεφής, είχαμε αποκτήσει σχέση φιλική στα πλαίσια της δουλειάς».

Όπως σημείωσε η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ελπίδα Νίνου ανέφερε πως ανάμεσα στις αποβολές που είχε, γέννησε κι ένα νεκρό κοριτσάκι.

Με όλα όσα κατέθεσε η Ελπίδα Νίνου, η ατμόσφαιρα μέσα στη δικαστική αίθουσα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η διακοπή της δίκης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: