«Έχω ένα αuτοάνοσο ποu δεν ξέpουμε πως λέγεται»: Συγκλονίζει η Κατεpίνα Παπουτσάκη για το πρόβλημα υγείας της

September 12, 2022

«Έχω ένα αuτοάνοσο που δεν ξέpουμε πως λέγεται»: Συγκλονίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη για το πρόβλημα υγείας της


«Έχω ένα αuτοάνοσο που δεν ξέpουμε πως λέγεται»: Συγκλονίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη για το πρόβλημα υγείας της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, μίλησε για το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί και ακόμα δεν ξέρει πώς λέγεται.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει ανασφάλειες και κάνει ψυχοθεραπείαΌπως υπογράμμισε η πρωταγωνίστρια της σειράς “Τα καλύτερά μας χρόνια” «έχω ανασφάλειες αλλά όχι σε υπέρμετρο βαθμό, σε βαθμό ανεκτό. Γενικά είμαι καλά, νιώθω καλά με εμένα… Κάνω ψυχοθεραπεία γιατί γενικά είμαι αγχώδης τύπος. Δε ξέρω να βάζω όρια στους άλλους. Έχω ένα αυτοάνοσο που ακόμα δε ξέρουμε πως λέγεται. Είναι ένα περίεργο αυτοάνοσο».

Ο γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη της ασκεί κριτικήΣχετικά με τον ρόλο της ως μαμά, η Κατερίνα Παπουτσάκη επεσήμανε «δεν είμαι ακριβώς παραδοσιακή μαμά. Έχω στοιχεία παραδοσιακής μαμάς. Δε ξέρω τι είναι παραδοσιακή μαμά ακριβώς. Είμαι αφοσιωμένη μαμά. Η παρουσία μου θέλω να είναι έντονη και ουσιαστική. Ο μεγάλος ξέρει τι δουλειά κάνει η μαμά, ο μικρός σιγά σιγά καταλαβαίνει. Ο μεγάλος μου κάνει και κριτική».


Διαφ.
Ο γιος της Κατεpίνας Παποuτσάκη της ασκεί κριτικήΣχετικά με τον ρόλο της ως μαμά, η Κατερίνα Παπουτσάκη επεσήμανε «δεν είμαι ακριβώς παραδοσιακή μαμά. Έχω στοιχεία παραδοσιακής μαμάς. Δε ξέρω τι είναι παραδοσιακή μαμά ...Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, μίλησε για το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί και ακόμα δεν ξέρει πώς λέγεται.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει ανασφάλειες και κάνει ψυχοθεραπεία

Όπως υπογράμμισε η πρωταγωνίστρια της σειράς “Τα καλύτερά μας χρόνια” «έχω ανασφάλειες αλλά όχι σε υπέρμετρο βαθμό, σε βαθμό ανεκτό. Γενικά είμαι καλά, νιώθω καλά με εμένα… Κάνω ψυχοθεραπεία γιατί γενικά είμαι αγχώδης τύπος. Δε ξέρω να βάζω όρια στους άλλους. Έχω ένα αυτοάνοσο που ακόμα δε ξέρουμε πως λέγεται. Είναι ένα περίεργο αυτοάνοσο».

Ο γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη της ασκεί κριτική

Σχετικά με τον ρόλο της ως μαμά, η Κατερίνα Παπουτσάκη επεσήμανε «δεν είμαι ακριβώς παραδοσιακή μαμά. Έχω στοιχεία παραδοσιακής μαμάς. Δε ξέρω τι είναι παραδοσιακή μαμά ακριβώς. Είμαι αφοσιωμένη μαμά. Η παρουσία μου θέλω να είναι έντονη και ουσιαστική. Ο μεγάλος ξέρει τι δουλειά κάνει η μαμά, ο μικρός σιγά σιγά καταλαβαίνει. Ο μεγάλος μου κάνει και κριτική».


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: