Γιος Χαpούλας Αλεξίοu: «Δεν πεpίμενα να παντρεuτεί ξανά η μητέρα μου, τον σύντροφό της δεν τον είχα δει ποτέ»

September 13, 2022

Γιος Χαpούλας Αλεξίοu: «Δεν περίμενα να παντρευτεί ξανά η μητέρα μου, τον σύντροφό της δεν τον είχα δει ποτέ»





Ο γιος της Χαρούλας Αλεξίου και του Αχιλλέα Θεοφίλου, Μάνος Θεοφίλου, πριν χρόνια είχε παραχωρήσει συνέντευξη, όπου και είχε μιλήσει για τους γονείς του.

Συγκεκριμένα ο Μάνος Θεοφίλου αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών του, αλλά και στα εφηβικά του χρόνια.

Τι αποκάλυψε ο γιος της Χαρούλας Αλεξίου για τα εφηβικά του χρόνια

«Στην οικογένειά μας πάντα ο γνώμονας ήταν η προστασία μου, γιατί πάντα υπήρχε αγάπη ανάμεσά μας. Δεν ήθελαν να βρεθώ αντιμέτωπος με κάποια πράγματα, όπως το να είμαι 16, να πάω σε ένα κλαμπ και να πιω αλκοόλ. Γενικότερα όμως, νομίζω ότι πέρασα νορμάλ εφηβεία. Μάλιστα, στα 17 μου ήθελα να βγάζω δικά μου χρήματα κι έτσι δούλεψα υπάλληλος σε ένα βίντεο κλαμπ και σε ένα καφέ ως σερβιτόρος. Οι δικοί μου χάρηκαν πολύ γι αυτό. Νομίζω ότι στα 18 μου, όταν έφυγα από την Αθήνα για σπουδές, άρχισα να αντιδρώ πραγματικά. Μου πέρασε όμως, πάρα πολύ γρήγορα. Ουσιαστικά η εφηβεία μου ήταν από τα 18 μέχρι τα 20», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χάρις Αλεξίου

Χαρούλα Αλεξίου: Τι αποκάλυψε ο Μάνος Θεοφίλου για τον δεύτερο γάμο της μητέρας του

Ερωτηθείς για το αν θυμάται πως έμαθε ότι ήταν υιοθετημένος, απάντησε: «Αν σου πω ότι δεν θυμάμαι πώς προέκυψε αυτή η συζήτηση; Την έκανα με την μητέρα μου. Δεν με ένοιαζε ποτέ το ότι είμαι υιοθετημένος. Είχα τόση αγάπη, γιατί ν’ αναρωτηθώ; Αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε μία οικογένεια; Να νιώθεις ότι σε αγαπούν οι γονείς σου, σε αποδέχονται και αυτό που έχεις είναι πραγματική οικογένεια. Δεν χρειάζεται να ψάξεις τίποτε άλλο».

Για τον χωρισμό των γονιών του και τον δεύτερο γάμο της Χαρούλας Αλεξίου, δήλωσε: «Παραδόξως ήμουν μια χαρά. Όσον αφορά τον πατέρα μου, η σύζυγός του ήταν μια πολύ γνώριμη φιγούρα για μένα, γιατί συζούσαν πολλά χρόνια πριν παντρευτούν. Δεν μου έκανε αίσθηση. Μάλλον βρέθηκα προ εκπλήξεως όταν παντρεύτηκε η μητέρα μου (σ.σ. με το μάνατζέρ της, Σωτήρη Μπασιάκο), γιατί τον σύντροφό της δεν τον γνώριζα, δεν είχαμε ζήσει μαζί, δεν συζούσαν, δεν ήταν ένα οικείο πρόσωπο για μένα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: