«Απειλούσε ότι θα με σκοτώσει»: Όλοι "παγωμένοι" με την κατάθεση Μπιμπίλα – Δεν έχοuν τέλος οι σοκαpιστικές αποκαλύψεις τοu ηθοποιού (video)

September 13, 2022

Σοκαριστική αλλά και άκρως αποκαλυπτική φαίνεται πως είναι η σημερινή 13/9 κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με τον πρόεδρο του ΣΕΗ να φέρνει στο φως μια σειρά από άγνωστα περιστατικά.


Διαφ.

Η εκπομπή “Το Πρωινό” και ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος, μετέφερε ένα έντονο περιστατικό που είχε ο Σπύρος Μπιμπίλας στα παρασκήνια του θεάτρου, όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε έξαλλος μαζί του.

Το άγνωστο περιστατικό Μπιμπίλα - Φιλιππίδη

«Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως μέλος τότε του ΣΕΗ και όχι ως Πρόεδρος, έπρεπε να απεργήσει σε μια από τις απεργίες με τον Πέτρο Φιλιππίδη να είναι ανένδοτος. Ο ίδιος του εξηγούσε ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο γιατί πάει κόντρα στον θεσμικό του ρόλο, ενώ ακολούθησε ένας τεράστιος καυγάς», ανέφερε το ρεπορτάζ.

«Τυχερός ήμουν που κατάφερα και γλίτωσα, ακουγόταν σε όλα τα καμαρίνια, σε όλους τους χώρους και έπαιρνε λέει τηλέφωνο την Ελπίδα Νίνου, απειλούσε ότι θα με σκοτώσει. “Να μην ξανάρθεις αύριο στο θέατρο θα σε σκοτώσω”. Φοβόμουν την επόμενη μέρα να πάω κανονικά στη δουλειά μου. Υπήρχαν βέβαια και οι άλλες στιγμές στις οποίες με έπαιρνε αγκαλιά και μου έλεγε ένα τρυφερό σ’ αγαπώ», κατέθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, σύμφωνα με το Πρωινό.

Ανακοίνωση "βόμβα" από Φιλιππίδη και Νίνου - Η παράκληση του δικηγόρου τους (video)

Συνεχίζεται σήμερα 13/9 η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας θα βρεθεί στο βήμα του μάρτυρα και όλα όσα θα πει αναμένονται με ενδιαφέρον καθώς υπήρξε, όπως έχει δηλώσει κι ίδιος, συνεργάτης για πολλά χρόνια και φίλος με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και τη σύζυγο του, Ελπίδα Νίνου. Υπενθυμίζεται, ότι τις προάλλες η σύζυγός του κατέρρευσε την ώρα της δίκης.

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε μία δημόσια παράκληση προς τους δημοσιογράφους.

«Σεβόμαστε και σέβονται απόλυτα το έργο που κάνατε οι δημοσιογράφοι. Παράκληση: Έχετε πλάνα από όταν έρχεται ο κ. Φιλιππίδης στα δικαστήρια. Μην έρχεστε στο σπίτι του γιατί είναι μία πολυκατοικία που μένουν ηλικιωμένοι άνθρωποι, ενώ υπάρχουν και παιδιά που πάνε στο σχολείο και δημιουργείται αναστάτωση. Σεβαστείτε αυτή την ιδιωτική ζωή που έχουν οι ένοικοι που μένουν στην ίδια πολυκατοικία με τον Πέτρο Φιλιππίδη» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ηθοποιού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: