Ξεσπάει η Τζούλια Νόβα: «Μπήκε κάποιος στο σπίτι και τη σκότωσε, δεν το ξεπέpασα ποτέ, μοu λείπει…»

September 13, 2022

Ξεσπάει η Τζούλια Νόβα: «Μπήκε κάποιος στο σπίτι και τη σκότωσε, δεν το ξεπέpασα ποτέ, μοu λείπει…»





Σοκάρει η Τζούλια Νόβα κάνοντας αναδρομή στις δύσκολες στιγμές που πέρασε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Mega Καλημέρα».

Για τα αισθήματά της προς τον απόντα πατέρα της αλλά και στην τραυματική εμπειρία με τη θεία της αναφέρθηκε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

«Τη θεία μου, μπήκε κάποιος σπίτι της και την σκότωσε. Δεν το ξεπέρασα ποτέ», αποκαλύπτει. «Ήταν το βασικό μου στήριγμα, μου λείπει πολύ» επεσήμανε η παρουσιάστρια.

Σε ερώτηση σχετικά με τη σχέση με τον πατέρα της, δηλώνει πως δεν τον αισθάνεται ως πατέρα καθώς απουσίαζε από τη ζωή της, οπότε δεν της λείπει.

«Είχα πέραση στα αγοράκια, αλλά εγώ θεωρούσα ότι ήμουν ασχημόπαπο» αναφέρει και θυμάται πως το πρώτο της αγόρι της έλεγε πως «είναι άσχημη και δεν θα την αγαπήσει άλλος, για να μην την χάσει».

Η Τζούλια Νόβα μίλησε και για μια τρομακτική στιγμή που βίωσε στις διακοπές της, όταν από τη βιασύνη τους κλείδωσαν το μωρό της στο αμάξι. «Έσπασα το τζάμι για να την απεγκλωβίσω» περιγράφει.

Σχετικά με την γέννα αναφέρει πως δεν ήθελε να γίνει με καισαρική ούτε με επισκληρίδιο οπότε επέλεξε να γεννήσει στο σπίτι. Θυμάται πως όταν την πρωτοπήρε αγκαλιά έχασε τη μιλιά της και έκλαιγε.

«Πάντα ονειρευόμουν να κάνω ένα μωράκι, αλλά ποτέ μην λες για δεύτερο» συμπληρώνει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: