Καθηλώνει η Μαίpη Ραζή: «Aiσχος, vτpoπή… Μοu έλεγαν "αvτε μωpή Τοuρκάλα, παστρικιά", επειδή ήρθα από τη Πόλη»

September 15, 2022

Καθηλώνει η Μαίpη Ραζή: «Aiσχος, vτpoπή… Μοu έλεγαν "αvτε μωρή Τουρκάλα, παστρικιά", επειδή ήρθα από τη Πόλη»


Καθηλώνει η Μαίpη Ραζή: «Aiσχος, vτpoπή… Μοu έλεγαν "αvτε μωρή Τουρκάλα, παστρικιά", επειδή ήρθα από τη Πόλη»

Η Μαίρη Ραζή σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και στον Αλέξανδρο Ρούτα, μίλησε για το ρατσισμό που βίωσε από τους συναδέλφους της για το γεγονός ότι ήρθε στην Ελλάδα από την Κωνσταντινούπολη.

Δύσκολα τα πρώτα χρόνια της Μαίρης Ραζή στην ΕλλάδαΌπως υπογράμμισε η ηθοποιός «ήταν πολύ δύσκολο όταν ήρθα από την Κωνσταντινούπολη, γιατί σκεφτείτε κάποιον που αλλάζει όλη του η ζωή, τα φλερτ του, οι φίλοι του. Ζούσαμε μες στη χλίδα κι ήρθαμε εδώ και πουλούσα βιβλία τον πρώτο καιρό και σπούδαζα».

Η Μαίρη Ραζή βίωσε ρατσισμό από ηθοποιούς και σκηνοθέτεςΚαι συμπληρώνει «αίσχος, ντροπή! Δηλαδή όταν μπήκα στην Δραματική Σχολή κι άρχισα αργότερα να δουλεύω, έχω ακούσει ακόμα και πολύ σπουδαίους σκηνοθέτες να λένε άντε μωρή Τουρκάλα, παστρικιά. Το έλεγαν χιουμοριστικά αλλά εμένα με πείραζε. Πολύ αργά έμαθαν οι ηθοποιοί ότι είμαι από την Κωνσταντινούπολη, το έκρυβα. Το θεωρούσαν ρετσινιά».


Διαφ.
Η Μαίpη Ραζή βίωσε ρατσισμό από ηθοποιούς και σκηνοθέτεςΚαι σuμπληρώνει «αίσχος, ντροπή! Δηλαδή όταν μπήκα στην Δραματική Σχολή κι άρχισα αργότερα να δουλεύω, έχω ακούσει ακόμα και πολύ σπουδαίους σκηνοθέτες να λένε ά...Η Μαίρη Ραζή σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και στον Αλέξανδρο Ρούτα, μίλησε για το ρατσισμό που βίωσε από τους συναδέλφους της για το γεγονός ότι ήρθε στην Ελλάδα από την Κωνσταντινούπολη.

Δύσκολα τα πρώτα χρόνια της Μαίρης Ραζή στην Ελλάδα

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «ήταν πολύ δύσκολο όταν ήρθα από την Κωνσταντινούπολη, γιατί σκεφτείτε κάποιον που αλλάζει όλη του η ζωή, τα φλερτ του, οι φίλοι του. Ζούσαμε μες στη χλίδα κι ήρθαμε εδώ και πουλούσα βιβλία τον πρώτο καιρό και σπούδαζα».

Η Μαίρη Ραζή βίωσε ρατσισμό από ηθοποιούς και σκηνοθέτες

Και συμπληρώνει «αίσχος, ντροπή! Δηλαδή όταν μπήκα στην Δραματική Σχολή κι άρχισα αργότερα να δουλεύω, έχω ακούσει ακόμα και πολύ σπουδαίους σκηνοθέτες να λένε άντε μωρή Τουρκάλα, παστρικιά. Το έλεγαν χιουμοριστικά αλλά εμένα με πείραζε. Πολύ αργά έμαθαν οι ηθοποιοί ότι είμαι από την Κωνσταντινούπολη, το έκρυβα. Το θεωρούσαν ρετσινιά».


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: