Έξαλλο το παλάτι με τη Μέγκαν Μαpκλ: Η κίνηση στην τελετή γύpω από το φέρετρο της Ελισάβετ ποu εξόργισε

September 17, 2022

Έξαλλο το παλάτι με τη Μέγκαν Μαpκλ: Η κίνηση στην τελετή γύρω από το φέρετρο της Ελισάβετ ποu εξόργισε





Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν το δικό τους κοινό που τους επευφημεί, έχουν όμως και άλλους που κρίνουν πάντα αρνητικά την κάθε τους κίνηση.

Κι αυτοί τη φορά έκαναν ξανά το «θαύμα» τους, σπεύδοντας να επικρίνουν το ζευγάρι επειδή κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου φεύγοντας από την προχθεσινή τελετή προς τιμή της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ πίσω από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ κατά την έξοδό τους από το Γουεστμίνστερ Χολ
Λιγότερο από μια εβδομάδα μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας περπάτησαν πίσω από το φέρετρό της χθες κατά τη διάρκειας της πομπής από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Γουεστμίνστερ Χολ, όπου το φέρετρο θα παραμείνει σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι την κηδεία της στις 19 Σεπτεμβρίου.

Η βασιλική οικογένεια παρέμεινε στο Γουεστμίνστερ Χολ για μια 20λεπτη τελετή προτού εξέλθει από το κτίριο. Τα πλάνα από την τελετή κοινοποιήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο YouTube.


Χάρι και Μέγκαν πιασμένοι χέρι – χέρι

«Γιατί πρέπει να πιάνουν τα χέρια σαν δύο ερωτευμένοι έφηβοι;»: Κράξιμο στο Χάρι και την Μέγκαν
Ωστόσο, μετά την τελετή, ορισμένοι επικριτές άρχισαν να ειρωνεύονται τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ επειδή κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου καθώς αποχωρούσαν από την τελετή.

«Η βασιλική οικογένεια αφήνει την αγαπημένη μας βασίλισσα στο Γουεστμίνστερ Χολ με χάρη και αξιοπρέπεια εκτός από τον Χάρι και την Μέγκαν, που απλά πρέπει να κρατούν τα χέρια σαν δύο ερωτευμένοι έφηβοι. Μου σπάνε πραγματικά τα νεύρα» έγραψε ένας χρήστης στα social media.


Ένας άλλος πρόσθεσε: «Δεν μπορούν να κρατήσουν τους μακριά για δύο δευτερόλεπτα για να θρηνήσουν τη βασίλισσα (λες και την ενδιαφέρει κιόλας την Μέγκαν); Αν και δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς δεν παραλείπουν ποτέ να μη σέβονται το πρωτόκολλο και τη βασίλισσα».


Μετά από τα σχόλια αυτά, άλλοι χρήστες των social media έσπευσαν να υπερασπιστούν το ζευγάρι επισημαίνοντας πως και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, είχαν παρόμοιες εκδηλώσεις αγάπης. Φωτογραφίες έδειχναν και την Ζάρα Τίνταλ, την κόρη της πριγκίπισσας Άννας, να κρατιέται χέρι – χέρι με τον σύζυγό της Μάικ Τίνταλ κατά τη διάρκεια της τελετής.

Η Ζάρα Τίνταλ και ο σύζυγός της επίσης έφυγαν πιασμένοι χέρι χέρι
Άλλοι πάλι, θεώρησαν σωστό να υπενθυμίσουν πως και μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο του 2021, η πριγκίπισσα Βεατρίκη φωτογραφήθηκε επίσης να κρατάει το χέρι του άνδρα της, Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, φεύγοντας από την κηδεία.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου
Η εμμονή με τον Χάρι και την Μέγκαν – Πώς σχολίασαν την επίσκεψή τους στη Νέα Υόρκη και πώς αυτή του Γουίλιαμ και της Κέιτ
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που οι επικριτές του Χάρι και της Μέγκαν πιάνονται από κάτι μικρό για να τους διασύρουν, όπως σημειώνει το Insider.

Κάποια μέσα ενημέρωσης – κυρίως τα βρετανικά – έχουν πολλές φορές επικρίνει τις κινήσεις των Σάσεξ. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2021, το ζευγάρι επικρίθηκε παρά το γεγονός ότι έκανε κάποια πράγματα ίδια με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους το 2014, σύμφωνα με την Σαμάνθα Γκρίντελ του Insider.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ κατά την επίσκεψη στο μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν επικρίθηκαν τότε επειδή φόρεσαν μαύρα για να επισκεφθούν το μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη -παρά το γεγονός πως αυτό αποτελεί κοινή πρακτική – ενώ επαίνεσαν την Κέιτ Μίντλετον που φορούσε ένα έντονο ροζ παλτό κατά τη διάρκεια του δικού της ταξιδιού. Μάλιστα, σύμφωνα με το Insider, η Daily Mail, που λατρεύει να επικρίνει την Μέγκαν και τον Χάρι, έγραψε τότε ότι η Κέιτ Μίντλετον «πάλεψε με τον ζοφερό καιρό» με την ενδυμασία της.

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ στη δική τους επίσκεψη στο μνημείο το 2014
Η Daily Mail επικρότησε επίσης τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την σύζυγό του που έμειναν στο ξενοδοχείο Carlyle κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, γράφοντας στον τίτλο του δημοσιεύματος: «η Κέιτ Μίντλετον εντυπωσιάζει: Η έγκυος δούκισσα φτάνει στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης που προτιμούσε η Νταϊάνα, καθώς το βασιλικό ζευγάρι προσγειώνεται στη Νέα Υόρκη».

Όταν όμως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, το δημοσίευμα έγραψε: «Το βασιλικό ζευγάρι αφήνει τα παιδιά του στο Λος Άντζελες για να απολαύσει ποτά στο μπαρ του ξενοδοχείου Carlyle των 1.300 δολαρίων τη βραδιά για να ξεκινήσει την τριήμερη επίσκεψη στη Νέα Υόρκη».

Πηγή: iefimerida.grΗ Μέγκαν Μαρκλ τα άκουσε πάλι, για μια κίνηση στο Γουέστμινστερ στην τελετή γύρω από το φέρετρο της Ελισάβετ – iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης: