Σάκης Τανιμανίδης – Χpιστίνα Μπόμπα: Οι διάσημοι καλεσμένοι, οι 7 νονοί και το φόpεμα της μαμάς ποu έκλεψε τις εντuπώσεις

September 18, 2022

Σάκης Τανιμανίδης – Χpιστίνα Μπόμπα: Οι διάσημοι καλεσμένοι, οι 7 νονοί και το φόρεμα της μαμάς ποu έκλεψε τις εντυπώσεις





Λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα στην Αγία Άννα στον Πλατύ Γιαλό στη Μύκονο, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βάφτισαν τις κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

Το ζευγάρι εδώ και καιρό έκανε όλες τις προετοιμασίες για τη σημερινή ιδιαίτερη ημέρα. Στο γραφικό εκκλησάκι στο νησί των ανέμων, η διακόσμηση φυσικά κυμάνθηκε στις αποχρώσεις του ροζ με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας.

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Η λαμπερή βάφτιση των διδύμων στη Μύκονο

Νονοί τη μικρής Φιλίππα είναι ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη, ενώ της Αριάνας, η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Η Χριστίνα Μπόμπα ξεχώρισε με το εντυπωσιακό της φόρεμα. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Γιώργος Μαυρίδης, με τον οποίο ο Σάκης Τανιμανίδης πριν χρόνια παρουσιάζε την ταξιωτική εκπομπή «World Party» βάζοντας τέλος στη φημολογία για την κόντρα τους.

Αυτήν την ώρα όλοι οι καλεσμένοι βρίσκονται στη δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: