Δεν μιλάει ποτέ γι’ αuτό: Δεν πάει ο νοuς σας τι δοuλειά έκανε η Ελένη Τσολάκη πpιν γίνει παpουσιάστpια

September 19, 2022

Δεν μιλάει ποτέ γι’ αuτό: Δεν πάει ο νοuς σας τι δουλειά έκανε η Ελένη Τσολάκη πpιν γίνει παρουσιάστρια


Διαφ.



Η Ελένη Τσολάκη είναι από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στο OPEN και έχει τη δική της πρωινή εκπομπή τα Σαββατοκύριακα, αλλά άλλο ήταν το επάγγελμά της.

Το προηγούμενο επάγγελμα της Ελένης Τσολάκη

Η δουλειά αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη που έχει κάνει, καθώς από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το Τάε Κβον Ντο και έκανε πρωταθλητισμό για 12 χρόνια, οπότε μετά το σχολείο, ξεκίνησε τις σπουδές της στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου και αποφοίτησε, ενώ ξεκίνησε να εργάζεται για κάποιο διάστημα ως personal trainer σε γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης.

Σε ηλικία 20 χρόνων ξεκίνησε την τηλεόραση η Ελένη Τσολάκη

Στην τηλεόραση ξεκίνησε το 2006, σε ηλικία 20 ετών, μέσω του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού “TV Θεσσαλονίκη”, όπου ανέλαβε την παρουσίαση της αθλητικής εκπομπής “Απλός Παρατηρητής” για μία σεζόν.

Ακολούθησε η ψυχαγωγική εκπομπή “Βεντέτα”, τη σεζόν 2007-2008, στη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης, το “TV 100”, ενώ το 2009 ξεκίνησε τη συνεργασία της με το “Μακεδονία TV”.

Το Μάιο του 2013, δέχθηκε πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό “Alpha TV”, για τη παρουσίαση της καλοκαιρινής εκπομπής του σταθμού και έτσι το καλοκαίρι του 2013, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, ξεκινώντας να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πέδες», μαζί με τον Πέτρο Λαγούτη, τον Ευθύμη Ζησάκη, τη Σοφία Κουρτίδου και το Διονύση Ατζαράκη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: