Τον «τελείωσε» με 2 λόγια: Η Τατιάνα Στεφανίδοu είπε στον Κούγια όσα δεν τόλμησε να πει κανένας για την Πισπιpίγκου

September 22, 2022

Τον «τελείωσε» με 2 λόγια: Η Τατιάνα Στεφανίδοu είπε στον Κούγια όσα δεν τόλμησε να πει κανένας για την Πισπιpίγκου





Μέσα από την εκπομπή της, η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε τη δική της απάντηση στον Αλέξη Κούγια και στην ανακοίνωσή του για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία μέσα από την εκπομπή «Tlive» έχει ασχοληθεί εκτενώς με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, έδωσε on air την απάντησή της στον γνωστό ποινικολόγο.

Η on air απάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου στον Αλέξη Κούγια

«Ο κύριος Κούγιας έστειλε ανακοίνωση στην ουσία απειλώντας μας με ένδικα μέσα για την συνέχιση της αναπαραγωγής της υπόθεσης. Το γεγονός ότι συνεχίζουμε την δημοσιογραφική έρευνα, δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε το έργο της υπεράσπισης, δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε τη θέση της κατηγορούμενης, δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε και τον ίδιο τον κύριο Κούγια, ο οποίος έχει μια τεράστια πορεία στην δικηγορία, είναι πάντα πολύ μαχητικός με πολλές δίκες στα δικαστήρια, απόλυτος σεβασμός», ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Και συνέχισε: «Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει και η δημοσιογραφική έρευνα, κι όταν υπάρχουν πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ – μιλάμε πάντα για πληροφορίες- γιατί πρόσβαση στην δικογραφία δεν έχουμε, τα στοιχεία όμως του ρεπορτάζ θα τα δημοσιοποιήσουμε. Είναι μία υπόθεση η οποία ενδιαφέρει πάρα πολύ τον κόσμο, μια υπόθεση που μας έχει συνταράξει, με μια γυναίκα η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε τα τρία της παιδιά (…) θα συνεχίσουμε την δημοσιογραφική έρευνα» ήταν η απάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου στον Αλέξη Κούγια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: