Αποτpόπαιες εικόνες: Αγόpι 3 ετών βρέθηκε κακοποιημένο σε κλοuβί γεμάτο έντομα, σάστισαν οι αστuνομικοί

September 23, 2022

Αποτpόπαιες εικόνες: Αγόρι 3 ετών βρέθηκε κακοποιημένο σε κλοuβί γεμάτο έντομα, σάστισαν οι αστυνομικοί





Ένα 3χρονο αγόρι, κακοποιημένο, βρήκαν οι αστυνομικοί σε κλουβί γεμάτο έντομα, ενώ η ενός έτους αδελφή του κρατούσε μία πίπα μεθαμφεταμίνης και την έβαζε στο στόμα του.

Μετά από δώδεκα ώρες συνεχόμενης καταδίωξης, οι Αρχές συνέλαβαν ένα ζευγάρι, από το Hocking County του Ohio, το απόγευμα της Δευτέρας, στα δάση, περίπου 1,6 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το ζευγάρι καταζητείτο, μετά από καταγγελία μιας γυναίκας, ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά και έπεσε θύμα ληστείας από τη Meghan Smith και τον Franklin TJ Varney, στην οικεία τους.

Το ζευγάρι εγκατέλειψε κακήν κακώς το σπίτι, όταν κατάλαβε ότι η αστυνομία το αναζητά, αφήνοντας πίσω τα δύο παιδιά τους, ένα 3χρονο αγόρι και την αδελφή του.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, οι εικόνες που αντίκρυσαν, τους έκοψαν την ανάσα.

Το 3χρονο αγόρι και η αδελφή του ήταν υπό την επίβλεψη της 61 έτους Ella Webb, μητέρας του Varney και βρίσκονταν σε άθλια κατάσταση, με τον Σερίφη να υπογραμμίζει ότι ποτέ στη ζωή του δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Το 3χρονο αγόρι ζούσε σε πολύ άσχημες συνθήκες διαβίωσης

“Το ενός έτους κοριτσάκι κρατούσε μία πίπα μεθαμφεταμίνης (ισχυρό ναρκωτικό) και την έβαζε στο στόμα του. Το τριών χρονών αγοράκι βρισκόταν κλειδωμένο σε αυτοσχέδιο κλουβί, από το οποίο ήταν αδύνατον να βγει”, επεσήμανε ο Σερίφης Lanny North στα μέσα ενημέρωσης.

Και συμπλήρωσε “τα σκεπάσματα μέσα στο κλουβί ήταν λερωμένα με περιττώματα και προσπαθούσαμε να αποσπάσουμε ένα κυπελλάκι από το χέρι του. Το κυπελάκι είχε μέσα πράσινο γάλα. Και υπήρχαν έντομα τριγύρω. Δεν θέλω να διανοηθώ τι είχε φάει και πιει αυτό το παιδί…”.

Οι Αρχές αποκάλυψαν πως ο πατέρας των παιδιών έχει βαρύ μητρώο βίαιων συμπλοκών και παλαιότερο ένταλμα ενδοοικογενειακής βίας και μάλιστα, δεν είχε εμφανιστεί σε δικαστήριο, στο οποίο κατηγορούνταν για διακίνηση ηρωίνης.

“Το να μπουν στη φυλακή δεν είναι αρκετό”, σημείωσε ο Σερίφης και πρόσθεσε “η γιαγιά είχε αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών, γιατί ο γιος της κρίθηκε ανίκανος -δεν μπορούσε ούτε τον εαυτό του να φροντίσει. Αποδείχτηκε, όμως, ότι κανείς τους δεν ήταν ικανός να φροντίσει αυτά τα παιδιά, τα οποία είναι τα πραγματικά θύματα όλης της ιστορίας…”.

Τόσο το 3χρονο αγόρι, όσο και η αδελφή του, είναι ήδη σε ανάδοχη φροντίδα.

Τρίχρονο αγόρι και η αδελφή του βρέθηκαν κακοποιημένα

3χρονο αγόρι και η αδελφή του βρέθηκαν κακοποιημένα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: