«Τη Μάpθα Καpαγιάννη τη λuπήθηκα, λέω γιατί το κάνει αuτό; Με τον Γιώργο Φούντα τα είχαμε ενώ ήταν παντρεμένος»

September 23, 2022

«Τη Μάpθα Καραγιάννη τη λuπήθηκα, λέω γιατί το κάνει αυτό; Με τον Γιώργο Φούντα τα είχαμε ενώ ήταν παντρεμένος»


Διαφ.



Η Μαρία Σόκαλη, ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη, ενώ μίλησε και για τις Τζένη Καρέζη και Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Τη Μάρθα Καραγιάννη τη γνώριζα πολύ καλά. Δεν ήξερα την επιθυμία της για αποτέφρωση και δεν μου άρεσε καθόλου, τη λυπήθηκα. Λέω γιατί το κάνει αυτό; Νομίζω ότι δεν έκανε καλά», είπε αρχικά η Μαρία Σόκαλη.

Μαρία Σόκαλη

Μαρία Σόκαλη: Τι δήλωσε για τις Καρέζη και Βουγιουκλάκη

Στη συνέχεια, αναφερομένη στην σχέση που είχε με την Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αποκάλυψε: «Η Τζένη Καρέζη ήταν λίγο σνομπ. Με σνομπάριζε αρκετά στην αρχή. Δεν μου μιλούσε, της έλεγα “καλημέρα κυρία Τζένη” και γύριζε το κεφάλι της από την άλλη. Αλλά σιγά σιγά με αγάπησε. Και η Αλίκη Βουγιουκλάκη με αγαπούσε. Η Αλίκη δεν ζήλευε, τι λόγους είχε να ζηλέψει, ήταν είδωλο. Και οι δύο ήταν ιδιόρρυθμες. Η Αλίκη ήταν πιο απλή, πιο γλυκιά, πιο προσιτή. Η Τζένη ήταν λίγο …κρατημένη πάντα».

Τέλος, αποκάλυψε: «Είχα κάνει σχέση με τον Γιώργο Φούντα ενώ ήταν παντρεμένος. Είχαμε πάει τουρνέ και στην τουρνέ ξεχνάς γάμους και συζύγους».

Μαρία Σόκαλη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: