«Σε πιάνει θλίψη»: Όλο το ίντεpνετ μιλά για τον Αντώνη Κανάκη, είπε με λίγες λέξεις όσα άλλοι δεν λένε χpόνια

September 23, 2022

«Σε πιάνει θλίψη»: Όλο το ίντεpνετ μιλά για τον Αντώνη Κανάκη, είπε με λίγες λέξεις όσα άλλοι δεν λένε χρόνια


Διαφ.



Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης στο προφίλ του στο Facebook αναφορικά με τα ριάλιτι και της influencers, όταν στον Ιράν πραγματοποιείται ένα ιστορικό γεγονός.

Ειδικότερα, για 6η συνεχή ημέρα, χιλιάδες Ιρανοί διαμαρτύρονται στους δρόμους για την άγρια κακοποίηση και δολοφονία της 22χρονης Μάχσα Αμινί από μέλη της «αστυνομίας των ηθών», διότι δεν φορούσε σωστά την χιτζάμπ της και φαίνονταν τα μαλλιά της.

Οι γυναίκες βγήκαν στους δρόμους και σε πολλές διαμαρτυρίες εμφανίστηκαν χωρίς μαντήλες ή τις έκαψαν, δεδομένου ότι η χιτζάμπ θεωρείται το κατεξοχήν σύμβολο.

Στο διαδίκτυο κάνουν τον γύρο σκληρές εικόνες, με τις δυνάμεις ασφαλείας να επιτίθενται σε πολίτες, ενώ μέχρι στιγμής υπάρχουν πληροφορίες για 11 νεκρούς, επτά διαδηλωτές και τέσσερα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας.

Αγανακτισμένος ο Αντώνης Κανάκης

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής: “Αυτές τις ημέρες εξελίσσεται μία άκρως σημαντική και πιθανώς ιστορική κοινωνική εξέγερση.

Οι γυναίκες στο θεοκρατικό ισλαμικό Ιράν, ρισκάρουν και θυσιάζουν αν χρειαστεί τη ζωή τους, προκειμένου να λάβουν τέλος επιτέλους οι θηριωδίες που διαπράττονται εναντίον τους στο όνομα της θρησκείας. Δέος για το θάρρος τους και ελπίδα για αλλαγή.

Υ. Γ. Παράλληλα ρίχνεις μια ματιά στα «κοινωνικά» θέματα που απασχολούν τη δική μας επικαιρότητα, με πρωταγωνιστές προσβλητικά για τη γυναίκα ριάλιτι, “influencers”, κόντρες και δεξιώσεις και σε πιάνει θλίψη”.

Η οργισμένη ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: