Πεθεpός και «γαμπpός» βάζοuν κρuφή κάμερα για να παρακολουθήσουν την κοπέλα του – Τότε την είδαν…

September 29, 2022

Ο πεθερός και ο γιος του έβαλαν κρυφή κάμερα για να τεστάρουν κατά πόσο η κοπέλα του είναι πιστή. Αυτό που κατέγραψε δεν το περίμεναν.


Διαφ.

Ακόμα ένα ενδιαφέρον επεισόδιο παρουσιάζει η εκπομπή «To Catch a Cheater». Αυτή τη φορά ένας νεαρός που είναι εκπαιδευόμενος αστυνομικός μαζί με τον πατέρα της κοπέλας του, τον Sergeant Renolds δοκιμάζει την αφοσίωση της κοπέλας του ρίχνοντας για δόλωμα έναν όμορφο νεαρό. Μπορεί αυτό που κατέγραψε να μην είναι τόσο σοκαριστικό, σαν αυτό που είδε ένας άλλος πατέρας να κάνει η κόρη του, αλλά σίγουρα αξίζει να το δείτε.

Θέλετε να μάθετε πως το χειρίστηκε η κοπέλα και πως αντέδρασαν πεθερός και «γαμπρός»; Δείτε το βίντεο…

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει ο πατέρας με το μωρό όταν είναι μόνοι - Δεν πίστευε στα μάτια της

Μια μητέρα εγκατέστησε μια κάμερα νυχτερινής παρακολούθησης για να κοιτάζει το μωρό της όποτε χρειαστεί κάτι. Όμως, αυτή τη φορά πήγε ο μπαμπάς του μωρού να το δει.

Αυτό που αντίκρισε η μητέρα όσο παρακολουθούσε από το μόνιτορ, την άφησε έκπληκτη. Το ίδιο έπαθαν και κάποιοι άλλοι γονείς, όταν είδαν τι κάνουν τα παιδιά τους τα ξημερώματα.

Ο μπαμπάς του μωρού κάθε φορά που κατέβαζε το ένα χεράκι του μωρού, σηκωνόταν το άλλο! Ο πατέρας με δυσκολία συγκρατεί τα γέλια του.

Είδε το μόνιτορ για να ελέγξει αν το μωρό της είναι καλά - Η κάμερα όμως είχε καταγράψει κάτι ανατριχιαστικό

Μια μητέρα έλεγξε το μόνιτορ για να δει αν το μωρό της είναι καλά. Δεν περίμενε όμως να αντικρίσει αυτό που είχε καταγράψει από την κάμερα.

H Τζέιντ Γέιτς, μια μητέρα από την Αυστραλία, είχε βάλει την κόρη της, Ρούμπι, να κοιμηθεί στην κούνια της. Όταν κοίταξε αργότερα το μόνιτορ για να βεβαιωθεί ότι το μωρό της ήταν καλά, πάγωσε το αίμα της. Στην οθόνη έβλεπε δύο φιγούρες σαν φαντάσματα να αιωρούνται πάνω από το κρεβάτι του μωρού της. Ακόμα ένα ανατριχιαστικό βίντεο που αναστατώνει, όπως και αυτό στο οποίο βλέπουμε τι συμβαίνει σε ένα μωρό στις 2 τα ξημερώματα.

Πρόκειται απλά για έναν παράξενο αντικατοπτρισμό του φωτός ή είναι κάποιο παράξενο μεταφυσικό φαινόμενο; Ένα είναι σίγουρο: το βίντεο έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου και έχει συγκεντρώσει 2,4 εκατομμύρια προβολές.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: