«Στο οpφανοτpοφείο έτpωγα πολύ ξύλο»: Καθηλώνει ο Θανάσης Βισκαδοuράκης για τα παιδικά τοu χρόνια

September 29, 2022

«Στο οpφανοτpοφείο έτρωγα πολύ ξύλο»: Καθηλώνει ο Θανάσης Βισκαδοuράκης για τα παιδικά του χρόνια





Μια καθηλωτική συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια στο ορφανοτροφείο, αλλά και για την απόφασή του να πάει στο Survivor.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το παιδί μου είναι δώρο Θεού. Μετά τη γέννησή του και με τη σύζυγο μου έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος, κοιτάω το γιο μου που μεγαλώνει, με λέει μπαμπά και λιώνω. Οι πιο ιερές λέξεις της ζωής είναι να λες μπαμπά και μαμά, λέξεις που δεν τις είπα ποτέ, όλα ξεκινάνε από την οικογένεια. Ήταν δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια. Όταν πέθανε η μαμά μου, μωρό παιδί βρέθηκα στο ορφανοτροφείο στη Θήβα. Στο ορφανοτροφείο έμεινα μέχρι την τρίτη λυκείου μέχρι που πήγα Αθήνα για να περάσω περιοδεύων στο στρατό».

Θανάσης Βισκαδουράκης: Τι δήλωσε για τον πατέρα του και τα παιδικά του χρόνια στο ορφανοτροφείο

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μιλώντας για την απώλεια των γονιών του, αλλά για τα όσα στερήθηκε στην παιδική του ηλικία, αποκάλυψε: «Ο πατέρας μου πριν πεθάνει μου ζήτησε συγγνώμη, δεν το περίμενα. Στην κηδεία του πατερά μου συνειδητοποίησα ότι μπορεί να απέτυχε ως μπαμπάς αλλά ένωσε τους κωφούς της Ελλάδας. Ο πατέρας μου έκανε το Σωματείο Κωφών το 1945 και είμαι υπερήφανος για αυτόν. Τι να καταφέρει ένας μπαμπάς κωφός με πέντε παιδιά το 1973; Σαν παιδί στερήθηκα τη διασκέδαση, το προνόμιο να ζητάω δώρα, ήμουν μόνος μου. Δεν επιτρεπόταν να ονειρευτώ, υλικά αγαθά δεν υπήρχαν. Δεν μου επιτράπηκε να μάθω αγγλικά ή να σπουδάσω. Αγρίευα όταν με κοίταζαν λυπητερά».

Η σχέση του Θανάση Βισκαδουράκη με την εκκλησία

Επιπλέον, ο Θανάσης Βισκαδουράκης για την σχέση του με την θρησκεία και την Εκκλησία σχολίασε: «Από μικρό παιδί αγαπάω την Εκκλησία. Δεν άντεχα τις καλόγριες, έτρωγα πολύ ξύλο. Ήμουν πάντα το παπαδάκι του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου. Έδωσα στο παιδί μου το όνομα του Ιερώνυμου γιατί χωρίς αυτόν δεν ξέρω που θα ήμουν».

Τέλος, ο Θανάσης Βισκαδουράκης για την συμμετοχή του στο Survivor είπε: «Μόλις άκουσε η γυναίκα μου τα οικονομικά που έδιναν στο Survivor με έσπρωξε να πάω. Το Survivor μου επαναπροσδιόρισε αυτά που πίστευα, να αγαπώ το απλό και το μικρό».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: