Σπαpαγμός στο φέpετpο της Βασίλισσας Ελισάβετ: Νεκρός ξαφνικά ο 18χρονος φροuρός ποu φύλαγε το φέρετρο της

October 1, 2022

Σπαpαγμός στο φέρετρο της Βασίλισσας Ελισάβετ: Νεκρός ξαφνικά ο 18χρονος φροuρός που φύλαγε το φέρετρο της





Ο 18χρονος φρουρός, Τζακ Γουίλιαμς, που συμμετείχε στην πομπή που φρουρούσε το φέρετρο στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, όταν μεταφερόταν σε άμαξα από το Αβαείο του Ουέστμινστερ, βρέθηκε νεκρός.

Ειδικότερα, την ημέρα της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οικογένεια του φρουρού, γεμάτη περηφάνια, ανάρτησε βίντεο με στρατεύματα του ιππικού, τα οποία συμμετείχαν στην τελετή, υπογραμμίζοντας ότι ο γιος τους «έκανε το καθήκον του για τη Βασίλισσα στο τελευταίο της ταξίδι».

Ωστόσο, λίγες μέρες μετά, η μητέρα του, συντετριμμένη, ανάρτησε μια φωτογραφία του γιου της και έγραψε σε ένα συγκινητικό κείμενο στο Facebook.

Όπως επεσήμανε: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα το έλεγα αυτό, αλλά εμείς ως οικογένεια είμαστε όλοι συντετριμμένοι με τον ξαφνικό θάνατο του υπέροχου γιου μας Τζακ Γουίλιαμς».

Ο 18χρονος φρουρός πέθανε αιφνίδια βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του

Τόσο οι αστυνομικοί, όσο και οι πρώτες βοήθειες, έτρεξαν στους στρατώνες στο Knightsbridge, στο κέντρο του Λονδίνου, αφού σήμανε συναγερμός στις 15:48 την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, αλλά όταν έφτασαν στο σημείο, διαπιστώθηκε ο θάνατος του 18χρονου, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η αστυνομία σημείωσε ότι δεν αντιμετωπίζει τον θάνατο του στρατιώτη ως ύποπτο.

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος του στρατού ανέφερε: «Με θλίψη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του στρατιώτη Jack Burnell-Williams στις 28 Σεπτεμβρίου στους στρατώνες Hyde Park. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του στρατιώτη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους».

18χρονος φρουρός πέθανε ξαφνικά μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ


Πηγή

Διαβάστε επίσης: