Η Τζωpτζέλα Κόσιαβα "ξεφορτώθηκε" 35 κιλά κόβοντας 3 πράγματα στη διατροφή της- Το τρικ για να μη ζητάει γλuκά

October 3, 2022

Η Τζωpτζέλα Κόσιαβα “ξεφορτώθηκε” 35 κιλά κόβοντας 3 πράγματα στη διατροφή της- Το τρικ για να μη ζητάει γλuκά


Διαφ.



Τον λόγο που την οδήγησε να χάσει 35 κιλά αποκάλυψε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα καθώς και τη διατροφή που ακολούθησε για να το πετύχει.

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια πλήρως την εικόνα της. Η δημοσιογράφος ύστερα από μια περιπέτεια με την υγεία της, αναγκάστηκε να ακολουθήσει μια υγιεινή διατροφή που την έκανε να χάσει 35 ολόκληρα κιλά.

Πλέον, ποζάρει πιο ανανεωμένη από ποτέ και απολαμβάνει στο έπακρο τη νέα της εμφάνιση.

κιλά

Σε συνέντευξή της στο «Youweekly», η Τζωρτζέλα Κόσιαβα είχε μιλήσει για τη μεγάλη απώλεια κιλών, για το πρόβλημα υγείας της και για τις τροφές που έχει κόψει από τη διατροφή της.

«Ξέρεις, πάντα είχα αυτοπεποίθηση, ποτέ δεν αισθανόμουν άσχημα λόγω των έξτρα κιλών μου. Δεν είχα θέμα με τα κιλά μου, ούτε εγώ η ίδια ούτε και όσοι είναι δίπλα μου. Ο άντρας μου με γνώρισε όταν ήμουν 70 κιλά… Αυτό που προέχει είναι η υγεία μου και μετά η εμφάνιση. Ποτέ δεν με ενδιέφερε να το παίξω γκόμενα στην τηλεόραση. Αυτό που πάντα ήθελα είναι να είμαι καλή σε αυτό που κάνω, να δίνω έγκαιρα και έγκυρα ρεπορτάζ, να είμαι εντάξει με τις υποχρεώσεις, τη δουλειά μου και το κοινό που με παρακολουθεί», είχε αναφέρει αρχικά η δημοσιογράφος.

Πλέον, όπως είχε δηλώσει, ζυγίζει 59 κιλά, ωστόσο στο παρελθόν έφτασε να ζυγίζει 94 κιλά. Ο λόγος που πήρε την απόφαση να αδυνατίσει ήταν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και της άλλαξε τη ζωή.

Ένα πρόβλημα υγείας ήταν ο λόγος που έχασε κιλά

«Είπαν πολλά για τα κιλά που έχασα. Παρασκευή και 13 το 2019 είχα σπαστική κολίτιδα και φρικτούς πόνους. Φοβάμαι τα νοσοκομεία αλλά πήγα. Έκανα αξονική για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου είπαν πρέπει να πας για νοσηλεία. ”Θα πας για διάτρηση εντέρου. Σε προλαβαίνουμε δε σε προλαβαίνουμε” μου είπαν. Ο άντρας μου έπαθε σοκ. Έχω εκκολπωματίτιδα. Είναι στο έντερο και μπορεί να είναι κληρονομικά ή από παχυσαρκία. Είχα πιεστεί πολύ και πάλι καλά που ξέσπασε ο οργανισμός μου εκεί και δεν έπαθα χειρότερα. Αυτό είναι το πρόβλημα που με έκανε να αδυνατίσω. Δεν ήθελα να με δει η κόρη μου στο νοσοκομείο και έκλαιγα κάθε βράδυ. Αυτό το παντρεύτηκα. Τη δεύτερη φορά τον περασμένο Μάρτιο το ξαναέπαθα και έχασα κι άλλα κιλά. Από 70 έγινα 59 κιλά. Μου έπεφταν τα μαλλιά. Μετά έπαθα ένα αυτοάνοσο. Πόναγα σε όλους του μύες», είχε αναφέρει στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

κιλά

Ενώ, για τον τρόπο που πήρε τα περιττά κιλά, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα είχε εξομολογηθεί στο «Youweekly»: «Μέχρι τα 27 μου ήμουν γύρω στα 52 με 54 κιλά, ωστόσο το 2005, στα πρώτα μου βήματα στην τηλεόραση στην εκπομπή της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου “Όλα καλά”, ήμουν στα 68 κιλά και σιγά σιγά έπαιρνα έξτρα κιλάκια, μέχρι που ανέλαβα την εκπομπή μαγειρικής “Τι θα φάμε σήμερα;” και ήρθε… κι έδεσε (γελάει)».

Στη συνέχεια, είχε αποκαλύψει μερικά tips της διατροφής της εξηγώντας ποιες τροφές έχει κόψει από το πρόγραμμά της.

«Δεν καταναλώνω καθόλου λιπαρά και ζάχαρη, έχω εξορίσει από το ψυγείο μου οτιδήποτε περιέχει ανθρακικό. Δεν τρώω καθόλου πράσινα λαχανικά, όσπρια, πίτες με φύλλο και ξηρούς καρπούς, πίνω πολύ νερό, χυμούς, ενώ καταναλώνω τα φρούτα μου χωρίς τη φλούδα. Ήδη έχω δει σημαντική διαφορά στο βάρος μου, αφού σήμερα είμαι 59 κιλά», είχε δηλώσει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: