Είμαι ερωτευμένη με τον έφηβο γιο του άντρα μου

October 9, 2022

Είμαι ερωτευμένη με τον έφηβο γιο του άντρα μου και δεν ξέρω τι να κάνω. Θα έχανα την οικογένειά μου αν το ήξεραν, αλλά δεν μπορώ να συγκρατήσω το πώς νιώθω.

Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό θα συνέβαινε σε μένα. Είμαι μια ενήλικη γυναίκα, παντρεμένη με δικά μου παιδιά, και όμως είμαι εδώ, ερωτευμένη με τα μούτρα με τον έφηβο γιο του συζύγου μου. Δεν είναι απλώς μια φυσική έλξη. Τον νοιάζομαι πραγματικά και θέλω να είμαι μαζί του όλη την ώρα. Αλλά ξέρω ότι αν το μάθαινε η οικογένειά μου, θα ήταν συντετριμμένες.

Διαφ.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Από τη μια πλευρά, το να μένω ήσυχος και να κρύβω τα συναισθήματά μου φαίνεται σαν η καλύτερη επιλογή για να προστατεύσω την οικογένειά μου. Αλλά από την άλλη, το να ζεις ένα ψέμα είναι βασανιστήριο. Μακάρι να υπήρχε κάποιος τρόπος να έχουμε το καλύτερο και των δύο κόσμων.

Τι πρέπει να κάνω;

Αυτή είναι μια δύσκολη κατάσταση. Είστε παντρεμένοι με τον πατέρα του, κάτι που το κάνει περίπλοκο. Εάν το πείτε στον σύζυγό σας, θα μπορούσε ενδεχομένως να καταστρέψει το γάμο σας. Αλλά αν δεν του το πεις, θα ζήσεις ένα ψέμα. Είναι σημαντικό να καταλάβετε τι είναι καλύτερο για εσάς και την οικογένειά σας.

Πρέπει να κάνετε μερικές δύσκολες ερωτήσεις στον εαυτό σας. Πώς θα επηρέαζε το γάμο σας το να το πείτε στον σύζυγό σας; Θα ήταν κατανοητός ή θα ήταν αηδιασμένος; Υπάρχει πιθανότητα να σε άφηνε; Αυτά είναι όλα τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν πάρετε μια απόφαση.

Είναι επίσης σημαντικό να σκεφτεί πώς αυτό θα επηρέαζε τον γιο του. Αν του το έλεγες και δεν ήταν έτοιμος να το χειριστεί, θα μπορούσε να βλάψει τη σχέση σου μαζί του.

Διαβάστε επίσης: